Община Плевен се присъединява към инициативата Световен ден на предизвикателството,

...
Община Плевен се присъединява към инициативата Световен ден на предизвикателството,
Коментари Харесай

Община Плевен се включва в Световния ден на предизвикателството

Община Плевен се причислява към самодейността Световен ден на предизвикването, която ще се организира на 16.05.2021 година, събота, от 10.00 ч. при започване на парк „ Кайлъка “. Проявата е част от програмата за Празника на Плевен, отдадена е на Деня на българския спорт - 17 май, и е част от Спортния календар за 2021 година на Община Плевен. Спортното събитие ще се организира взаимно с Българската федерация „ Спорт за всички “ и с финансовата поддръжка на Министерството на младежта  и спорта. Световният ден е акция от програмата на Международната асоциация „ Спорт за всички “. У нас се организира за 28-а година.

 Община Плевен подписа контракта за доставка на 14 нови електробуса и зарядни станции за тях Община Плевен подписа контракта за доставка на 14 нови електробуса и зарядни станции за тях
Договорът за доставката на 14 нови електрически рейса Yutong, в едно с в допълнение съоръжение, и 14 зарядни станции за тях беше под...
Тази година мотото на самодейността е „ 15 минути спорт “, с цел да ни подсети, че макар рестриктивните мерки и натоварения делник не трябва да подценяваме систематичната двигателна интензивност всеки ден, въпреки и за малко време. В Деня на предизвикването Община Плевен и плевенски спортни клубове по волейбол, акробатика, баскетбол, хандбал, киокушин, йога, фехтовка ще предложат на плевенчани и гостите на града 9 спортни зони, които ще бъдат ситуирани в зелените площи при започване на парк „ Кайлъка “. Всички искащи ще могат да проведат спортни занимания или подготовка навън – по желание в една от зоните или поредно в няколко зони съгласно физическите си благоприятни условия, тъй че общото време на физическа интензивност да е най-малко 15 минути. В заниманията ще могат да вземат участие всички искащи, без значение от тяхната възраст, пол и обществен статус, тъй като спортът е здраве за всички. Допълнително въодушевление и опция за 15 минути физическа интензивност ще внесат танцови обединения по хип-хоп и латино танци, с които искащите ще могат да вземат първите си уроци под управлението на инструктор.
Целта на Деня на предизвикването е да се насърчат и разпространяват систематичните занимания с физически извършения и спорт и тяхната роля за здравето, положителната форма, работоспособността и дълголетието на хората. Пожеланието на уредниците е плевенчани и гостите на града да изживеят дружно един прелестен и паметен състезателен ден, като одобряват спорта за предизвикателство, в което е значимо присъединяване, а не успеха.
При организацията на събитието ще бъдат спазени всички противоепидемични ограничения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР