Община Мездра и Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР)

...
Община Мездра и Център за подкрепа за личностно развитие (ЦПЛР)
Коментари Харесай

Плувни курсове за ученици ще се проведат през лятната ваканция в Мездра /снимки/

Община Мездра и Център за поддръжка за личностно развиване (ЦПЛР) провеждат през лятната почивка плувни курсове за възпитаници от I до VII клас, оповестиха от локалната администрация.
Обучението ще се организира в интервала 21 юни - 27 август 2021 година на басейна в Хотелски комплекс „ Долче Вита”. Спортните занимания ще бъдат водени от инструкторите Христо Иванов и Дилян Маринов.
Плувните курсове ще протекат в пет смени, всяка с дълготрайност 10 дни. Първата и втората промяна, които са надлежно от 21 юни до 2 юли и от 5 до 16 юли, са с ръководители от ЦПЛР. Трета промяна е от 19 до 30 юли, с ръководители от ОУ „ Христо Ботев “, четвъртата - от 2 до 13 август, с ръководители от СУ „ Иван Вазов “, а петата - от 16 до 27 август, с ръководители от ИОУ „ Св. св. Кирил и Методий”.
Обучението е всеки работен ден от 10:00 до 12:00 часа. Таксата за плувния курс е 40 лева Община Мездра обезпечава превоза и медицинския контрол. Записването става всеки работен ден от 8:00 до 12:00 часа: за първа и втора промяна - в Центъра за поддръжка за личностно развиване в някогашния Младежки дом, а за останалите смени - в съответното образователно заведение.
В края на всяка промяна участниците в курса ще получат документ за сполучливо приключено образование, който удостоверява добитото от тях равнище на плувни умения.
Инициативата „ Плувно лято” се осъществя от Община Мездра годишно от 1999 година насам. В досегашните 22-е издания на курсовете в тях са обхванати над 2 200 начинаещи плувци.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР