Община Ловеч отправя покана към заинтересованите лица за провеждане на

...
Община Ловеч отправя покана към заинтересованите лица за провеждане на
Коментари Харесай

Община Ловеч започва обсъждане на проект на план-сметката за сметосъбиране през 2022 г.

Община Ловеч насочва покана към заинтригуваните лица за осъществяване на публично разискване на План-сметка за разноските нужни за реализиране на дейностите по събиране и превозване на битови боклуци до уреди и съоръжения за тяхното отнасяне и поддържане на чистотата на териториите за публично прилагане в обитаемоте места и селищните формирания в общината през 2022 година, нужни за реализиране на дейностите по член 66, алинея 1 за даване на услугите по член 62 от ЗМДТ.

Датата на осъществяване на публичното разискване: 7 декември 2021 година, вторник.
Традиционният Есенен салон в Ловеч отваря порти на 18 ноември
Традиционният Есенен салон в Ловеч отваря порти на 18 ноември 2021 година вечерта в Художествената изложба " Проф. Теофан Сокеров “. За...

Начален час: 17:00 часа

Място на осъществяване: Заседателна зала на Община Ловеч, находяща се на втори етаж в административната постройка, гр. Ловеч, ул. „ Търговска “ №22.

Събитието ще се организира при съблюдаване на всички санитарни ограничения.

Целта на разискването е жителите на общината и заинтригуваните страни да изкажат своите отзиви, да дадат оферти или изкажат мнение по тематиката, въз основа на които Общински съвет да вземе осведомено решение.
Четири деца от Ловеч получиха влиятелни награди на конкурс в Япония
Успешен старт на новата образователна година за децата от детски Арт клуб „ Гея “ към ЦПЛР – Общински детски комплекс, Ловеч,...

Очакваме Вашите отзиви, мнения и оферти до 12.00 часа на 07.12.2021 година на е-поща [email protected] или посредством деловодството на Община Ловеч, находящо се в Център за услуги и информация на жителите, гр. Ловеч, ул. „ Търговска “ № 22.

Проектът на решение за одобрение на план-сметката, дружно с плановете на отчет на вносителя-кмета на Община Ловеч и на план-сметката са оповестени на интернет страницата на Община Ловеч на 22.10.2021 година, в раздел „ Проекти на нормативни документи “ и информация в раздел „ Новини “.

Още от ЛОВЕЧ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР