Община Козлодуй обявява прием на документи за финансиране на двама

...
Община Козлодуй обявява прием на документи за финансиране на двама
Коментари Харесай

Община Козлодуй отпуска стипендии на двама студенти

Община Козлодуй афишира банкет на документи за финансиране на двама студенти, записани постоянно образование за академичната образователна 2018-2019 година.

Професионални посоки и специалности, за които ще се обезпечава финансиране посредством стипендии: Област „ Здравеопазване и спорт”, Направление „ Медицина”, Специалности: „ Лекарски асистент” или „ Медицинска сестра”; Област „ Педагогически науки”, Направление „ Педагогика”, Специалности: „ Предучилищна педагогика”, „ Начална учебна педагогика”, „ Математика”, „ Физика”, Химия”, „ Английски език”, „ Логопедия” или „ Ресурсен учител”. Изисквания за кандидатстване: Адресна регистрация в едно от обитаемоте места на територията на община Козлодуй (Козлодуй или селата Хърлец, Гложене, Бутан и Крива бара); Приети са за академичната образователна 2018-2019 година, за образование във висше образователно заведение, акредитирано от Националната организация по оценяване и акредитация по оповестените специалности/професионални посоки. Необходими документи за кандидатстване: Заявление по образец; Уверение от Учебен отдел на висшето учебно заведение, от което е видно, че студентът се е записал в професионални посоки и по оповестените специалности/професионални направления; Заверено копие от студентска брошура (при подаване се показва и оригиналът); Удостоверение за фамилно състояние (издава се служебно), в което е указан броят на членовете на фамилията и непрекъснатият им адрес; Удостоверения (служебни бележки), в които са указани приходите през предходните 6 (шест) месеца на членовете на фамилията. Критерии за класиране: Социално слаби студенти, с общ триумф от дипломата за приблизително обучение не по-нисък от 4.50, на които месечният приход на член от фамилията да не надвишава размера на откритата за страната минимална работна заплата; Студенти – сираци и полусираци, които имат общ триумф от дипломата за приблизително обучение не по-нисък от 4.50; Ако няколко претенденти по едно и също време дават отговор на изискванията за финансиране, същите се класират съгласно общия триумф от дипломата за приключено приблизително образование; Класирането се прави от комисия, избрана със заповед на кмета на община Козлодуй. Брой студенти, за които ще се обезпечава финансиране посредством стипендии: 1 студент от област „ Здравеопазване и спорт”, Направление „ Медицина”, Специалности: „ Лекарски асистент” или „ Медицинска сестра”; 1 студент от област „ Педагогически науки”, Направление „ Педагогика”, Специалности: „ Предучилищна педагогика”, „ Начална учебна педагогика”, „ Математика”, „ Физика”, Химия”, „ Английски език”, „ Логопедия” и „ Ресурсен учител”. Кандидатите могат да подават заявление до кмета на общината по одобрен пример с приложените към него документи на адрес: гр. Козлодуй, ул. „ Христо Ботев” № 13, община Козлодуй – Информационен център в период до 10.08.2018 година в това число.
Допълнителна информация може да се получи всеки работен ден от 8 до 17 часа в постройката на общинската администрация дирекция „ Хуманитарни дейности” или на телефони 0973/85 846; 0973/85 844.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР