Община Каварна ще избере превозвачи по автобусни линии на общинската,

...
Община Каварна ще избере превозвачи по автобусни линии на общинската,
Коментари Харесай

Община Каварна избира превозвачи по обществената трнспортна схема

Община Каварна ще избере превозвачи по автобусни линии на общинската, регионалната и републиканската транспортна скица за нови пет години.

Търсят се реализатори на публичния транспорт на пасажери по маршрута Каварна-Варна-Каварна с разнообразни часове на потегляне, по линията до Добрич, до Шабла и Дуранкулак, до нос Калиакра през село Българево, съгласно оповестеното от общината обществено съревнование за претендентите.

Ще бъдат избрани и превозвачи до Централния плаж в Каварна, до Камен бряг през Българево и Свети Никола, до Раковски, Нейково, Селце, Травник, Видно и други селища в общината като маршрутите са обособени в шест позиции. Общият пробег за 5-годишния интервал по публичната поръчка надвишава 2 570 000 километра.

Общината изисква от превозвачите да обезпечат удобни условия за пасажерите - непорочност, отопление и вентилация в рейсовете, безконтролен достъп за хора с увреждания, в това число и придружавани от кучета водачи. Кметската администрация чака офертите за общественото съревнование до 17 януари.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР