Община град Добрич обявява Конкурс за най-добро домашно вино от

...
Община град Добрич обявява Конкурс за най-добро домашно вино от
Коментари Харесай

Конкурс за домашно вино организира Община град Добрич

Община град Добрич афишира Конкурс за най-хубаво домашно вино от годишна продукция 2022 година

В състезанието могат да вземат участие производители на домашно вино от Община град Добрич - бели виновност, червени виновност и розе от годишна продукция 2022 година Не се позволяват виновност, които са изкуствено ароматизирани. Производителите би трябвало да посочат наложително сорта или сортовете, от които е създадено виното.

Участниците в състезанието носят проба от виното, като всяка от тях би трябвало да е в 1 брой общоприета стъклена бутилка 0.750 мл. без етикет.

Записването и приемът на проби ще се състои от 1 до 9 февруари, в хотел „ Добруджа “, от 10.00 часа до 17.00 часа.

Вината ще се правят оценка от тричленна комисия с ръководител Михаил Марковски от Асоциация на Сомелиерите в България и експерти, според Правилника за устройството и активността на дегустационните комисии, публикуван от Министерството на земеделието и горите.

Във всяка категория се дефинират І, ІІ и ІІІ-то място. На спечелилите състезанието се връчват грамота и предметна премия.

Победителите се афишират на 14 февруари 2023 година

Оценяването ще се организира на 10.02.2023 година от 10.00 до 12.00 часа в зимната градина на хотел „ Добруджа “ при отворени порти за публицисти, участници в състезанието и жители. Въпроси към журито след края на състезанието.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР