Община Девин ще получи 2 792 489 лв. за изграждане,

...
Община Девин ще получи 2 792 489 лв. за изграждане,
Коментари Харесай

Девин получава почти 2,8 млн. лв. за ремонт на водопровод

Община Девин ще получи 2 792 489 лева за създаване, реорганизация и рехабилитация на външна и вътрешна водоснабдителна система и уреди в кв. Настан, с решение на Министерски съвет. За водопровода в кв. " Настан " има направен план и влезнало в действие позволение за градеж, сподели кметът на общината Здравко Иванов:

" Проектът планува главен ремонт на водопроводната мрежа на квартала, плюс довеждащия тръбопровод от резервоара, който над квартала. Със средствата, които сега са отпуснати с решение на Министерски съвет, ще финансираме 50% от плана. Надявам се тази седмица да подпишем съглашение с Министерство на регионалното развитие, с цел да могат да ни бъдат преведени и да обявим социална поръчка, която ще отнеме към два месеца. Надявам се напролет да можем да стартираме строително-монтажните действия. Надявам се идващото държавно управление да продължи тази самодейност на предходното държавно управление и на сегашния длъжностен кабинет, с цел да довършим на 100% плана ".

Община Девин има и импортирани седем плана в Министерството на районното развиване и благоустройството, които са на стойност над 30 млн. лева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР