Община Бяла Слатина предлага 21 парцела, подходящи за инвестиции и

...
Община Бяла Слатина предлага 21 парцела, подходящи за инвестиции и
Коментари Харесай

Oбщина Бяла Слатина продава атрактивни имоти с възможност за разсрочено плащане, ето кои са те

Община Бяла Слатина предлага 21 имота, подобаващи за вложения и насърчаване на бизнес. Имотите се намират територия на града. Всички те имат обезпечена досегаемост до основните детайли на техническата инфраструктура, което кореспондира с функционалното им предопределение.
В непосредственост до тях има построен тръбопровод, канализационна мрежа и електропровод. Част от парцелите граничат, а други са в непосредствена непосредственост до републикански път II-13 /Враца –Плевен/, който е основна транспортна артерия.
Уникалната локация на парцелите, на изхода на Бяла Слатина в посока Враца, предлага отлични условия за развиване на вложения и бизнес инициативи.
Предвидена е и опция за 2-годишно разсрочено заплащане на продажната цена.
„ Готов съм да подам ръка на всеки от Вас, избрал да започва бизнес в Бяла Слатина, като подсигурявам подпомагане и поддръжка за осъществена на всяка съзидателна бизнес концепция “, разяснява кметът на общината инж. Иво Цветков.
От локалната администрация допълват, че вложителите могат да създадат и оглед на стремежи парцел.
За задачата би трябвало да позвънят на тел. +359919882167, +359893405760 или да пишат на e-mail [email protected], [email protected]

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР