Община Бургас закупи модерен апарат за урологични изследвания за нуждите

...
Община Бургас закупи модерен апарат за урологични изследвания за нуждите
Коментари Харесай

Община Бургас закупи модерен апарат за урологични изследвания

Община Бургас закупи съвременен уред за урологични проучвания за потребностите на УМБАЛ – Бургас. Той съставлява система за огромна образна диагностика Uromic Blues, с която се прави прецизна образна диагностика на пикочните пътища и бъбреците.  
Бургас е единствения град отвън столицата, който разполага с сходен уред, с помощта на което се покачва качеството на медицинските грижи в града и района. Прецизните проучвания ще обезпечат опция и за осъществяването на научна активност в лечебното заведение.  
 Замениха сполучливо пикочния мехур на 650-я пациент в УМБАЛ-Пловдив Замениха сполучливо пикочния мехур на 650-я пациент в " УМБАЛ-Пловдив "
В клиниката по урология в „ УМБАЛ-Пловдив " към този момент е направено 650-то заменяне на пикочен мехур на пациент след коренно отстранява...
На представянето на новата система за проучвания участваха кметът Димитър Николов, доктор Бойко Миразчийски – шеф на УМБАЛ – Бургас, зам.-кметът Йорданка Ананиева, доктор Николай Миринчев – шеф на отделението по урология и медицински експерти.  

„ Правим това в името на пациентите и тяхното положително здраве. Освен това с новата инсталация ще имат опция да се образоват студентите от Медицинския факултет на Университет „ Проф. доктор Асен Златаров “. Нашата обща упоритост с лекарското съсловие в града е да надграждаме качеството на опазването на здравето и да осигуряваме по-добри условия за лекуване на хората “, сподели кметът Димитър Николов. 
Изследванията, които ще се правят със системата Uromic Blues, са изключително значими за определяне на проблеми в пикочните пътища и бъбреците при децата. Над 60 % от подрастващите имат потребност от осъществяването на сходна образна диагностика.  
 Пет признака, че бъбреците ви не работят както би трябвало Пет признака, че бъбреците ви не работят както би трябвало
Бъбреците са чистачът на организма. Те отстраняват отпадните артикули, получени като резултат от метаболизма, поддържат водно-електроли...
Усложнения от урологичен темперамент при мъжете би трябвало да бъдат откривани до 20-годишна възраст. На по-късен стадий те постоянно водят до затруднения, които не може да бъдат поправени.  
Над 60 % от дамите над 40-годишна възраст също страдат от урологични проблеми, за които е нужна прецизна диагностика. 
Повечето урологични болести имат сходни признаци и по тази причина вярната диагноза е от извънредно значение за сполучливото им лекуване, споделят експертите. Благодарение на обезпечената от Община Бургас системата Uromic Blues това към този момент ще е допустимо.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР