Община Белене ще използва водородно гориво за отопление на сградата

...
Община Белене ще използва водородно гориво за отопление на сградата
Коментари Харесай

Община Белене ще използва водородно гориво за отопление

Община Белене ще употребява водородно гориво за отопление на постройката на общинската администрация. Водородната система е интегрирана към отоплителната апаратура на постройката, оповестиха от Националното съдружие на общините у нас.

Използването на високо енергийното водородно гориво е част от плана „ Водородна община за зелено бъдеще “ и е стъпка от амбициозната тактика на Белене за енергийна успеваемост.

Интеграцията на водород към котелни стопанства на фосилни горива е новаторски модел за реализиране на устойчива висока енергийна успеваемост и кореспондира със актуалните трендове в границите на Зеления пакт на Европейски Съюз.

Интегрираната система е артикул на новаторска българска компания, създала лична технология за рандеман на водород по метода на импулсната електролиза.

Системата усъвършенства горивните процеси в отоплителната система на общинската постройка, посредством прибавяне на водород и О2, създадени на място. Тя е изцяло автоматизирана и работи самостоятелно, като контролира производството и подаването на водородното гориво със лични програмен продукт и електроника за ръководство.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР