Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш от града,

...
Община Банско, съвместно с представители на туристическия бранш от града,
Коментари Харесай

Банско участва в престижно туристическо изложение в Москва

Община Банско, взаимно с представители на туристическия отрасъл от града, взе присъединяване в 25-то юбилейно интернационално туристическо ревю MITT " Пътешествия и туризъм " – Москва, Русия. То се организира от 13 до 15 март и е сред 5-те най-престижни туристически изложби за експерти в света, оповестиха от Общината. В тазгодишното издание се включиха 1972 участници от към 187 страни и беше посетено от над 25 хиляди души.

Туристическото ревю беше ориентирано извънредно към туристическия отрасъл през първите два дни, и за необятната аудитория през третия. Интересът към българската планинска дестинация бе изключителното огромен, както от експертите, по този начин и от самостоятелните гости на борсата. Ски-зоната бе във фокуса на посетителите. Представени бяха опциите за туризъм през цялата година. Основен интерес за посетилите щанда на Община Банско съставляват изискванията за СПА, възстановителен и естествен туризъм, предлагани в курорта и района.

За откриването на ревюто, кметът Георги Икономов също беше в Москва, придружавайки министъра на туризма Николина Ангелкова. В програмата на формалното им посещаване в съветската столица, бяха включени срещи с господин Олег Сафонов - изпълнителният шеф на Агенцията по туризъм на Руската федерация, с ръководителя на Уралската туристическа организация Михаил Малцев, със сенатор Михаил Павлович, представящ Алтайския край, както и с Константин Базаров - кмет на един от най-утвърдените спа курорти в Алтай - Белокуриха.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР