Oбщина Асеновград ще предостави безвъзмездно 100 български трибагреника в деня

...
Oбщина Асеновград ще предостави безвъзмездно 100 български трибагреника в деня
Коментари Харесай

Общината в Асеновград раздава безплатно знамена за празника на града

Oбщина Асеновград ще даде безплатно 100 български трибагреника в деня на Празника на града . Днес, 30-ти май (неделя), пред постройката на общинската администрация всеки може да получи трикольора на България.
Условието е да да бъде сложено на видно място – на тераса, веранда, двор или друго намерено пространство . След 10:00 ч. в неделния ден, всеки може да си вземе изцяло гратис по един български трикольор.
 Как е зародил лилавият цвят и за какво не се употребява за национални флагове Как е зародил лилавият цвят и за какво не се употребява за национални флагове
Интересни обстоятелства за възникването на лилавия цвят, споделя БГНЕС, базирайки се на РИА Новости. До XIX век лилавият оцветяващ прахуляк е б...
Планирано е концепцията да се осъществя още веднъж на всеки по-голям празник , измежду които Освобождението, Съединението, Независимостта на България и други. Целта е на повече места в Асеновград да се развее българското знаме. Да се пробуди националният дух. Да се запази българщината. Да се сътвори празнично въодушевление и да се помни славното минало на един от най-българските градове, какъвто е Асеновград.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР