Община Асеновград ще отправи запитване за промяна в разписанието на

...
Община Асеновград ще отправи запитване за промяна в разписанието на
Коментари Харесай

Община Асеновград обмисля промени в разписанието на извънградските автобуси до Пловдив

Община Асеновград ще насочи питане за смяна в разписанието на рейсовете по линия Асеновград-Пловдив. Последното идва в отговор на публичното неодобрение от организацията на извънградския превоз. Както TrafficNews описа, пред този проблем са изправени работещи, студенти и възпитаници от Асеновград, съгласно който редовността на превоза не дава отговор на потребностите им.
Прочетете още
Припомняме, че преди седмици жителите изпратиха молба за пробутване на още 4 спомагателни рейса в делничните часове. Последната препратиха до Общината, както и до двете транспортни компании - “РОДОПИ АВТО ” ООД и “СТОЙЧЕВ И СИН ” ЕООД, обслужващи линията.

Във връзка с тяхната молба от общината обявиха за медията ни, че по отношение на Областната транспортна скица на област Пловдив сред Община Асеновград и Община Пловдив не може да има застъпване на разписанията на БДЖ и Автобусното разписание.

По тази причина ще бъде препоръчана опцията смяната да бъде следната - заран от Асеновград за Пловдив от 6:50 да стане на 6:40, а вечерта последният рейс от Пловдив за Асеновград да бъде 20:30 часа.

  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР