Община Асеновград постави предупредителни , с които се приканват гражданите

...
Община Асеновград постави предупредителни , с които се приканват гражданите
Коментари Харесай

С табели община Асеновград приканва хората да опазват чистотата

Община Асеновград сложи предупредителни, с които се приканват жителите да опазват околната среда. Целта е да се предотврати безразборното изхвърляне на боклуци, люспи от слънчоглед, фасове от цигари и други на нерегламентирани места.
Част от табелите са инсталирани в Градския парк. Те предизвестяват, че е " неразрешено изхвърлянето на боклуци - санкция от 50 лв. до 500 лв. " и е „ неразрешено паркирането на МПС върху тревните площи - санкция от 50 лв. до 200 лв. " . Други три табели общо са сложени надлежно - в индустриална зона и – в парка до Пожарната.
 Сливен ще се снабди с нови двуезични указателни табели Сливен ще се снабди с нови двуезични указателни табели
Община Сливен работи по абстрактен план за нови указателни табели на улици, жилищни комплекси и други публични здания в града. Това обяв...
Още шест пък, обозначаващи, че е “забранено разхождането на кучета “ са инсталирани в разнообразни паркове на града: в Градския парк - до детските площадки; на улица „ Цар Освободител “; на улица „ Свобода “; в парка „ Братя Пачови “; зад Исторически музей – до детската площадка. Община Асеновград разяснява, че табелата не не разрешава директното прекосяване на четириноги, водени на мотив от стопаните им, през парка. Не е позволява разходката и газенето на тревните площи там.
Целта на самодейността е всички да се обединим към идеята да се съблюдават напътствията, с цел да живеем в по-чист и привлекателен град . Община Асеновград благодари на асеновградчани и гостите на града, че опазват околната среда, като не изхвърлят отпадъците си на нерегламентирани места!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР