Община Асеновград обявява нова инициатива за любителите на видеозаснемането и

...
Община Асеновград обявява нова инициатива за любителите на видеозаснемането и
Коментари Харесай

Обявиха надпревара за най-добър видеоклип от Празника на Асеновград

Община Асеновград афишира нова самодейност за феновете на видеозаснемането и фотографията. Предстои кулминационната точка от тържественото честване Празника на града. Последните два дни от празничната стратегия са наситени със събития. Заснемете любителско видео от мероприятията, които са Ви впечатлили най-силно , или направете фотоси и ги конфигурирайте във.
Най-добрите творби и имената на техните създатели ще получат популяризация измежду необятна общност. Ще бъдат оповестени на Фейсбук страницата на община Асеновград. И ще се излъчват от видеостената, сложена на постройката на общинската администрация.
 20 години от появяването на първия видеоклип на Бритни Спиърс 20 години от появяването на първия видеоклип на Бритни Спиърс
Поп певицата Бритни Спиърс отбелязва специфичен празник - 20 години от появяването на първия й видеоклип  на емблематичната за нея ария...
Изискване към видеата: ХОРИЗОНТАЛНО СНИМАНЕ; ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ - ДО 5 МИНУТИ; ТЕМА - " ПРАЗНИК НА АСЕНОВГРАД,2021 година ". Творбите си изпращайте до 06.06.21 година (неделя) на e-mail: [email protected], като посочите име, фамилия и обитаемо място.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР