Община Асеновград и Градска библиотека П. Хилендарски обявяват конкурс за

...
Община Асеновград и Градска библиотека П. Хилендарски обявяват конкурс за
Коментари Харесай

Търсят най-значимата доброволческа инициатива в Асеновград

Община Асеновград и Градска библиотека ”П. Хилендарски ” афишират конкурс за самодейност, осъществена благодарение на доброволци през 2020 година и 2021 година Поводът е Световният ден на доброволеца - 5-ти декември. В състезанието могат да се включат всички организации и групи от община Асеновград, които са осъществили доброволческа концепция, без значение от цел и метод на организация, източници на финансиране, брой и възраст на участниците.

Номинираната в състезанието самодейност би трябвало да е осъществена от локални организации или самостоятелни жители, или от външни лица, или организации, само че ориентирана към локалната общественост в Асеновград. Условие е да е била осъществена в интервала декември 2019 година – декември 2021 година Целта на състезанието е да бъдат разпространявани доброволческите начинания в община Асеновград, както и да се подтиква инициирането на доброволчеството.

Представените начинания ще бъдат оценени съгласно смисъла им за хората в общността и броя на участниците. Най-значимите ще бъдат избрани от жури и ще получат приз „ Донка Пашкова ” – на името на първата щатна библиотекарка в Асеновград, посветила огромна част от живота и активността си на библиотечната активност. Всички номинирани начинания ще получат грамоти за присъединяване си.

За да изпратите номинация, би трябвало да попълните формуляр. Срокът за изпращане е 02.12.21 година Номинациите следва да се изпращат на e-mail: [email protected]. Резултатите ще бъдат оповестени на 7-ми декември, а премиите ще бъдат връчени самостоятелно на всеки - в Градска библиотека „ П. Хилендарски ” – Асеновград. Всички начинания ще бъдат включени в презентация и показани онлайн.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР