Общи условия и правила за участие в играта ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА

...
Общи условия и правила за участие в играта ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА
Коментари Харесай

Правила и условия за участие в "Отмъстителите: Война без край"

Общи условия и правила за присъединяване в играта ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ (наричана за краткост единствено Играта)

1. Организатори:

" Икономедиа " АД, София, ул. " Иван Вазов " №20
и
" Форум филм България " ЕООД, София, ул. " Брегалница " 43, ет. 4

2. Период:

23.04.2018 година, 10:00 часа – 06.05.2018 година, 23:59 часа

3. Награди:
4 бр. двойни билети за кино лентата " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ " ;
5 комплекта истински награди от кино лентата " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ " ;

4. Правила за присъединяване в играта:

а) Играта е отворена за присъединяване на всички български жители, навършили 18 години, с местоживеене в Република България. Изключение вършат лицата, които са съдружници, акционери или работят по трудово правно отношение или въз основа на различен контракт за някой от уредниците или са заети в активност, обвързвана с реализацията, обезпечаването и администрирането на Играта, както и техните фамилии.

б) Участието в Играта е гратис. За да се включите в Играта, би трябвало да сте регистриран консуматор на " Икономедиа " (в id.capital.bg - може да се регистрирате тук).

Преди да отговорите на първия въпрос, е належащо да попълните формата, която се появява, откакто натиснете бутона " Отговори ". С нея предоставяте трите си имена по персонална карта и настоящ телефон за връзка. Тези данни няма да станат част от обществения Ви профил в id.capital.bg. Те ще бъдат употребявани единствено по отношение на присъединяване ви в Играта.

в) Всяко физическо лице има право на присъединяване единствено през един потребителски профил, регистриран в id.capital.bg.

г) С тази спомагателна регистрация на https://www.dnevnik.bg/otmastitelite/ за Играта се приема, че участникът е приел абсолютно актуалните общи условия и правила, задължава се да ги съблюдава и дава данните си при регистрацията за задачите на Играта (виж част 10).

д) Участието в Играта се показва в предоставяне на най-малко един правилен отговор на въпросите, задавани в хода на Играта на https://www.dnevnik.bg/otmastitelite/

5. Механизъм на играта:

а) В интервала на осъществяване на Играта уредниците всяка седмица афишират ново тематично равнище, което включва въпроси, свързани по някакъв метод с кино лентата " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ ".
б) Играта продължава 14 дни.

Към всяко равнище се разгласява по един въпрос. Участниците могат да дават отговор на въпроса от всяко равнище в границите на 7 дни от задаването на въпроса. Всеки участник, дал верен отговор на най-малко един от въпросите, заложени в границите на играта, може да взе участие в играта.

Всеки верен отговор на въпрос прибавя името на участника по един път в листата на участниците, измежду които ще бъдат изтеглени премиите.

Етапите на играта са, както следва:

Ниво 1: ОТМЪСТИТЕЛИТЕ
23.04.2018 година – 30.04.2018 година
В 10:00 часа на 23.04.2018 година ще бъде оповестен първият въпрос от играта и три благоприятни условия за отговор. За да вземат участие в играта, потребителите би трябвало да изберат един от трите вероятни отговора и да натиснат бутона " Отговори ". На 30.04.2018 година в 23:59 часа равнището се затваря за гласоподаване.

Ниво 2: ТАНОС
1.05.2018 година – 6.05.2018 година
В 00:01 часа на 1.05.2018 година ще бъде оповестен вторият въпрос от играта и три благоприятни условия за отговор. За да вземат участие в играта, потребителите би трябвало да изберат един от трите вероятни отговора и да натиснат бутона " Отговори ". На 06.05.2018 година в 23:59 часа равнището се затваря за гласоподаване.

в) Жребият за премиите се тегли на 07. 05.201 8 година

г) Всеки участник може да дава отговор на безграничен брой въпроси, включени в Играта, като името му ще бъде включвано в листата с участниците, сред които се разпределят премиите, толкоз пъти, на колкото въпроса е дал правилен отговор.

д) Всеки участник може да отговори на еднакъв въпрос, заложен в границите на Играта, единствено веднъж. Затова, когато избере отговор от препоръчаните разновидности и натисне бутона " Отговори ", отговорът му се записва от системата и повече не може да бъде променян.

е) Единствено участници, дали правилен отговор на въпрос, включен в Играта, имат правото да се борят за оповестените награди. Участниците, показали правилни отговори на заложените въпроси и в двата стадия на Играта, вземат участие в томболата за систематизиране на двойните билети за кино лентата " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ "

6. Процедура за разпределение, оповестяване и приемане на премиите:

а) Наградите се дават на участници, отговарящи на изискванията за присъединяване в Играта, оповестени в актуалните правила.

б) Печалбите се разпределят посредством чоп след края на Играта и имената на спечелилите ще бъдат оповестени в обява на https://www.dnevnik.bg/otmastitelite/ на 07. 05.201 8 година

Тегленето на премиите се прави в наличие на представители на уредниците.

в) Победителите в Играта се уведомяват за премията им посредством известие на електронната поща, с която са се записали в id.capital.bg, или в телефонен диалог на посочения от тях номер. Когато участникът се уведомява по е-поща, същият е задължен в 2-дневен период да се свърже с уредниците. В случай че не се съобрази с горепосочения период, участникът губи правото да употребява премията си и уредниците имат право да я дават на различен участник, отговарящ на изискванията на Играта.

г) Спечелил участник, който е дал неверен, повърхностен или неакуратен телефон и е-поща, в резултат на което уредниците не са се свързали с него, губи правото да употребява извоюваната премия.

д) Организаторите не носят отговорност в случаите, при които участникът по някаква причина не е съумял да се свърже с тях и да посочи нужните елементи.

е) Организаторите не носят отговорност, ако някой от наградените е възпрепятстван да получи и употребява премията си.

ж) При приемане на премията на място печелившият участник удостоверява самоличността си с показване на персонална карта.

з) Със единодушието си да получи премията участникът се съгласява да бъде фотографиран, предаван, показван и обявяван по всевъзможен метод в общественото пространство, в електронни медии като печеливш в Играта, без каквото и да било в допълнение възнаграждение от страна на уредниците на играта.

и) Всеки участник в играта може да се свърже с уредниците за спомагателна информация на e-mail [email protected] и телефон 02/461 53 00 (от понеделник до петък сред 8 и 18 часа).
7. Информация за оповестените в Играта награди:

а) Наградите, предоставяни в границите на Играта, не могат да се преотстъпват и да бъдат заменяни за паричната им равноценност.

б) Ако участниците, определени за печеливши, не дават отговор на някое от изискванията, посочени в актуалните общи условия и правила, уредниците имат право да изберат посредством чоп други печеливши.
в) премиите за играта, отдадена на " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ " са единствено и само 4 двойни билети за кино лентата, на който е отдадена Играта, 5 комплекта истински награди от кино лентата " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ " . Билетите могат да бъдат употребени в кино по желание на спечелилия от веригите " Синема сити " (www.cinemacity.bg) и " Кино Арена " (www.kinoarena.com). След като спечелилият уточни съответно кино от съответната верига, уредниците уведомяват съответното кино за имената на спечелилия и той може да употребява своята премия.
г) Кинобилетите за кино лентата " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ " важат за интервала 09.05.2018 година – 23.05.2018 година в ден и час, определен от спечелилия, съгласно програмата на посоченото от него кино.
д) истинските награди от кино лентата " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ " са единствено и само: 8. Ограничаване на отговорността:

а) Организаторите не носят отговорност за даване на награди, предявени отвън периодите, посочени в тези общи условия и правила.

б) Организаторите не носят отговорност за неполучени награди заради възложен от участника неверен или повърхностен адрес или телефон за връзка или при положение на пораждане на техническа неточност при опит да се свържат с участниците.

в) Организаторите не носят отговорност при положение на несполучлив опит за присъединяване, дължащ се на забавена връзка, дефектно или несполучливо електронно предаване на данни, щета на информационната връзка без значение от повода във връзка с съоръжение, системи, мрежи, линии, спътници, сървъри, компютри или снабдители, употребявани във връзка с тази игра и каквато и да е друга техническа нередовност.
г) Организаторите не носят отговорност, в случай че в посоченото от спечелилия кино, в определения от него ден и час, в които желае да употребява своята премия, филмът " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ "
не се излъчва.

9. Спорове:

Евентуалните разногласия сред уредниците на Играта и участниците се вземат решение посредством договаряния, а при неспособност за реализиране на съглашение посредством намесата на способените органи.

10. Лични данни:

а) Организаторите заявяват, че няма да дават събраните персонални данни на участниците по отношение на Играта на трети лица с изключение на в плануваните от закона случаи.

б) Организаторите осведомят участниците, че предоставените от тях персонални данни ще бъдат записвани и употребявани само и единствено по отношение на актуалната Игра по отношение на информирането на участниците за начало на нови промоактивности, проведени от " Икономедиа " АД.

в) Всеки участник има право когато и да е да изиска от уредниците да заличат, поправят или блокират негови персонални данни, като направи това документално на адрес: София 1000, ул. " Иван Вазов " 20, " Дневник " за играта " ОТМЪСТИТЕЛИТЕ: ВОЙНА БЕЗ КРАЙ " или на електронната поща на уредниците: [email protected]

г) Ако участник изиска данните му да бъдат заличени или блокирани по време на Играта, уредниците автоматизирано одобряват, че присъединяване му в Играта се приключва, защото регистрацията е изискване за присъединяване.

1 1 . Други условия:

а) Организаторите могат да прекратят Играта прибързано, ако настъпят материални злоупотреби, нарушение на разпоредбите или форсмажорни условия. В тези случаи на участниците не се дължи отплата и не се дават награди.

б) Организаторите си резервират правото да трансформират или допълват актуалните общи условия и правила когато и да е, като измененията влизат в действие след публикуването им на https://www.dnevnik.bg/otmastitelite/ на 23.04.2018 година
12. Приложимо право :

а) Настоящите Официални правила се подчиняват и поясняват в сходство със законодателството на Република България.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Отмъстителите: война до безкрайност (2)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР