Обществено гласуване избра ековизия за новите десет умни локомотива Смартрон

...
Обществено гласуване избра ековизия за новите десет умни локомотива Смартрон
Коментари Харесай

Новите локомотиви на БДЖ ще са с ековизия

Обществено гласоподаване избра ековизия за новите 10 умни локомотива " Смартрон " (Smartron), които ще бъдат направени за Българските държавни железници от немския производител " Сименс ", оповестиха от националния транспортьор в понеделник.

Дружеството предложи четири разновидността за графичен дизайн на машините, които са последно потомство. В двуседмичното гласоподаване на уеб страницата на БДЖ са взели участие 29 218 консуматори, като неоспорим победител в анкетата е ливреята Green force с общо 9861 гласа. На второ място остава визията Airborne със 7741 гласа, следван от The Kingfisher със 7189 гласа и Bewinger с 4427 гласа.



" Green force наподобява печели последователи със своята символика към екологичните преимущества на железопътния превоз. Кауза, към която актуалният свят се стреми в търсене на все по-щадящи природата средства и на прага на 2021 година, избрана от Европейската комисия за Европейска година на железопътния превоз ", означават от жп превозвача.

Избраната графична визия ще бъде предоставена на " Сименс " за осъществяване. Това ще стане посредством облепящо фолио, като всички разноски по проектирането и направата са включени в цената за доставка на новите локомотиви.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР