Обществена поръчка за "Оптимизиране на вътрешноорганизационните процеси в МВР (реинженеринг

...
Обществена поръчка за "Оптимизиране на вътрешноорганизационните процеси в МВР (реинженеринг
Коментари Харесай

МВР ще преструктурира и оптимизира работата си

Обществена поръчка за "Оптимизиране на вътрешноорганизационните процеси в Министерство на вътрешните работи (реинженеринг на процесите) " е разкрило Министерството на вътрешните работи. Това написа в съобщение, оповестено през днешния ден на уеб страницата на Агенцията за публични поръчки.

Поръчката има четири съществени действия. Първата е за планиране на нова конструкция на Министерство на вътрешните работи за повишение на успеваемостта на ведомството.

Втората е да се изготви Единната методология за реинженеринг на процесите в министерството и Наръчник за нейното използване. Освен тях би трябвало да се извърши и реинженеринг на процесите във ведомството, както и да се проведат образования, основани на резултатите от осъществения реинженеринг.

Цената на поръчката е 1 150 000 лева без Данък добавена стойност. Поръчката е публиката с решение от 10 август на шефа на дирекция "Обществени поръчки " в Министерство на вътрешните работи Георги Балабанов. Крайният период за подаване на офертите е 14 септември.

Последните месеци бяха завършени два разбора на системата на Министерство на вътрешните работи от вътрешни и външни специалисти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР