Обществена поръчка за избор на преподаватели за провеждане на обучения

...
Обществена поръчка за избор на преподаватели за провеждане на обучения
Коментари Харесай

Министерството на здравеопазването предлага 861 111 лв. за обучение на спешни медици

Обществена поръчка за избор на преподаватели за осъществяване на образования на 6892 индивида от личния състав на центровете за незабавна здравна помощ и незабавните отделения, е пуснало Министерството на здравеопазването. Дейността е в осъществяване на дейностите по план "Подобряване на изискванията за лекуване на незабавните положения " (ПУЛСС). В изискванията на поръчката е залегнало всеки участник да разполага с 10 преподаватели - хабилитирани лица по следните специалности: незабавна медицина, анестезиология и интензивно лекуване, нервни заболявания, кардиология, педиатрия, хирургия, травматология и ортопедия, АГ, токсикология, вътрешни заболявания.

Обученията се финансират от Европейския обществен фонд посредством Оперативна стратегия "Развитие на човешките запаси 2014-2020 година ", с бенефициент Министерството на здравеопазването. Максималната планирана стойност на поръчката е до 861 111.06 лева с Данък добавена стойност.

Срокът за подаване на офертите е до 17.30 часа на 5 април тази година, а отварянето ще бъде на 8 април в постройката на министерството.

Периодът на осъществяване на план "Подобряване на изискванията за лекуване на незабавните положения " е от 28 февруари 2017 година до 31 декември 2019 година. Бюджетът на плана възлиза на 7 000 000 лева безплатна финансова помощ от Европейския обществен фонд.

Основната цел на плана е възстановяване качеството на предоставяната на жителите незабавна здравна помощ посредством вложения в човешкия капитал. Специфичната цел на плана е повишение на знанията и уменията на личния състав от системата за незабавна здравна помощ на територията на цялата страна.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР