Обществена поръчка за демонтаж от жилищни имоти и предаване за

...
Обществена поръчка за демонтаж от жилищни имоти и предаване за
Коментари Харесай

Търсят фирма за демонтирането на 2033 кюмбета в Димитровград

Обществена поръчка за ремонт от жилищни парцели и предаване за преработване на 2033 печки на дърва и въглища оповестиха от община Димитровград.

1558 от печките на дърва и въглища са със приблизително тегло 22 кг. В листата са включени още 116 камини на дърва и въглища – също топловъздушни, тежащи 71 кг., 213 камини с водна риза от 95 кг, 69 готварски печки от по 93 кг и 77 котли на дърва и въглища със приблизително тегло 191 кг. Прогнозната стойност на поръчката е 44 418 лева без Данък добавена стойност. Офертите на претендентите ще бъдат отворени на 26 октомври.

Както към този момент писахме, в края на предишния месец от кметството прекратиха публичната поръчка за доставка и монтаж на 2815 инвенторни климатика за битово отопление на стойност 3 200 000 лева без Данък добавена стойност. Това се наложи, откакто получените 6 предложения не отговаряха на изискванията. Предстои обяването на нова социална поръчка. Климатиците ще са за утвърдените след проучване семейства, декларирали замяна на топлинните уреди и съоръжения на дърва и въглища с екологично съобразни.​

Безплатната замяна на старите печки с съвременни системи стана допустима, откакто община Димитровград завоюва и създаде план за възстановяване качеството на атмосферния въздух посредством замяна на отоплителните устройства на твърдо гориво с други различни форми на отопление.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР