Образувана е прокурорска проверка по жалба на Кирил Добрев, заяви

...
Образувана е прокурорска проверка по жалба на Кирил Добрев, заяви
Коментари Харесай

Викат Корнелия Нинова на разпит в прокуратурата

Образувана е прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев, съобщи водачът на левицата

" Прокуратурата взе в свои ръце вътрешнопартийния прелом в Българска социалистическа партия. Прокуратурата на България не е инструмент за правораздаване и правдивост, а е бухалка за неуместните. Българската прокуратура е частна прокуратура на задкулисието. Г-н Гешев, свършиха ли дрогираните водачи, които избиват хора по улиците, та се заехте с уреждането на вътрешнопартийните въпроси в Българска социалистическа партия. Това се случва невиждано и за пръв път в историята на правораздаването ".

Това съобщи водачът на БСПКорнелия Нинова пред публицисти, обяснявайки, че в понеделник е получила призовка, съгласно която тя би трябвало незабавно да се яви на разпит, предава.

Нинова би трябвало да даде запис и заверени копия от стенограма и протокол от съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия от 28 август.

По думите ѝ тя би трябвало да връчи и призовки на други членове на националния съвет, организационния секретар и зам.-председателя на контролната комисия – да се явят на разпит, с цел да обяснят какво са говорили по време на партиен пленум на Българска социалистическа партия. „ Образувана е прокурорска инспекция по тъжба на Кирил Добрев. Той беше изключен от партията. Съдът отхвърли да впише това изключване, което също е невиждан акт. Кирил Добрев идва на съвещание на Националния съвет, изрича се и в този момент жали, че не е позволен до народен съвет ”, акцентира Нинова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР