Образователното звено на фирмата дава ход на 4 интензивни онлайн

...
Коментари Харесай

Шведската Beetroot придобива South Gate Tech

Образователното звено на компанията дава ход на 4 интензивни онлайн курса

Шведската компания Beetroot разгласи придобиването на българската South Gate Tech, която създава бизнес-софтуер. Сделката е резултат от договаряния,които текат от есента.

Шведската компания е снабдител на софтуерни услуги, софтуерно поделение на Beetroot Ecosystem. Дейността й е фокусирана върху обезпечаване на програмен продукт и развойни екипи посредством ръководство на всяка стъпка в софтуерната подготвеност — от обучение до услуги за стабилно развиване.

Българската софтуерна компания South Gate Tech пък е млада, основана през 2018 година, с фокус върху „ огромните данни “ и BI, облачните технологии, софтуерното консултиране и инженеринга. Нейни клиенти са бизнеси от медийната, телекомуникационната и гейминг промишлеността.

„ Разширяването на позициите ни в Източна Европа в този сериозен миг способства за нашата последователност като компания, “ разяснява Андреас Флодстрьом, съосновател и основен изпълнителен шеф на Beetroot. „ Комбинирането на софтуерни гении от доста разнообразни страни ще помогне да реализираме непоклатимост и зрялост в упоритостта си да създадем в действителност световно влияние. “

„ Oт самото начало Beetroot изглеждаше идеалният сътрудник за нас “, показа Камен Бочев, създател и основен изпълнителен шеф на South Gate Tech. „ След като осъзнахме, че имаме едни и същи просвета, визия и цели, концепцията за обединение се оформи по натурален метод. “

Българският софтуерен екип ще се причисли към отбора на Beetroot, който наброява близо 600 души.

В резултат на сливането се чака у нас да започва просветителната активност „ Beetroot Academy “. Това е обучителното звено на шведската компания. То предлага четири интензивни онлайн курса, ориентирани към всички, които се желаят да започват кариера в областта на технологиите. Всеки 4-месечен натоварен курс е основан за учене в извънработно време и се концентрира върху построяването на на практика умения. Допълнителните преимущества за студентите включват менторство и благоприятни условия за основаване на мрежа от контакти — солидна основа за вдишване по нов професионален път.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР