Образователната организация ERP Academy и HR компанията JobTiger RECRUITMENT стартират

...
Образователната организация ERP Academy и HR компанията JobTiger RECRUITMENT стартират
Коментари Харесай

ERP Academy и JobTiger подпомагат кариерното развитие на студенти по бизнес софтуер


Образователната организация ERP Academy и HR компанията JobTiger RECRUITMENT започват взаимна самодейност, посредством която ще подкрепят кариерното развиване на студенти по бизнес програмен продукт изцяло безплатно. Всички някогашни и сегашни студенти от магистърската стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “, които желаят да работят в областта на високите технологии и системите от клас ERP ще получават насоки за своята професионална реализация от специалистите с дълготраен опит в региона на човешките запаси, част от екипа на JobTiger RECRUITMENT.

Магистърската стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “, осъществена от ERP Academy в партньорство с Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) е първата по рода си в България, която приготвя извънредно търсените и ценени консултанти по бизнес програмен продукт. С нея студентите се осъществят не като програмисти, а като експерти по внедряване, продажба и поддръжка на висок клас решения за ръководство на бизнеса – специалности, които стават все по-търсени в международен мащаб. Програмата е с икономическа устременост, само че се концентрира върху това по какъв начин осведомителните технологии оказват помощ за укрепването на съвременни предприятия, които се стремят да реализират своите стратегически цели посредством потреблението на нови технологии.

Сред преподавателите в магистърската стратегия са експерти от SAP, Oracle Academy, ERP.BG, Balkan Services, BG Business Solutions, SBS, Team Vision, Tame Chaos Consultanrs, NearSoft Europe и други, които се сплотяват, с цел да обезпечат качествено образование на консултанти в областта на бизнес софтуера. Лекторите са представители на някои от най-успешните компании в бранша в България, както и консултанти от водещи интернационалните компании, които срещат студентите с най-новото от все по-бързо набиращата скорост цифрова промяна на бизнеса.

Магистърската стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “ залага мощно концепцията на западния модел на преподаване, като от студентите се изискват решаването на действителни бизнес проблеми и присъединяване в ролеви игри. Програмата включва образование по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP, CRM, BPM (Business Process Management), бизнес анализите и ръководството на огромни масиви от данни, обединените връзки (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата), бизнес връзките и други.

Повече за магистърска стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “

Магистратурата по „ Бизнес разбор и ERP решения “ включва образование по някои от най-перспективните сфери на бизнес софтуера като системите от клас ERP, CRM, BPM (Business Process Management), бизнес анализите и ръководството на огромни масиви от данни, обединените връзки (unified communications), мобилните приложения, Internet of Things (Интернет на нещата) и други. Студентите имат опция да се срещнат с най-популярните системи за ръководство на бизнеса, основани от български и задгранични разработчици. В образователния пран са наранени също и други значими научни сфери като счетоводство и финанси, стопанска система и други. Лектори са представители на някои от най-успешните български компании от бранша – ERP.BG, Балкан Сървисис, Тим ВИЖЪН, консултанти от водещи интернационалните ERP компании, както и одобрени преподаватели от Висше учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ). Студентите, които демонстрират положителни резултати по време на образованието получават опция за стаж, както и за работа в сектора.
Сайт на магистърската стратегия „ Бизнес разбор и ERP решения “: http://vuzf.erpacademy.bg/
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР