Образът на паметника Альоша, обгърнат със златисто було като призрак,

...
Образът на паметника Альоша, обгърнат със златисто було като призрак,
Коментари Харесай

Продават забуления Альоша онлайн

Образът на паметника Альоша, обхванат със златисто покривало като фантом, скоро ще може да се купи онлайн. Изложба " Призракът е тук " на френския създател Мич Брезунек от през днешния ден може към този момент да бъде открита в цифровото пространство. Тя ще е на адрес https://ghost.bg/exhibit/.

Изложбата ще бъде налична за гости в границите на 12 дни - до 9 октомври 2022 година

В нея той основава 3D изображения на 12 паметника на руската войска в България, върху които прави разнообразни артистични интервенции. Брезунек работи в съдействие с историка проф. Евелина Келбечева.

В нея над паметника Альоша пада огромно було, което трансформира напълно формата му. Френският създател изиска преди дни позволение от министерството на културата да осъществя действително творбата си идната година.

Онлайн изложбата е част от плана „ Ghost ”( “Призрак ”), който си слага за цел да събере средства за културния бранш в Украйна и България. 

Всички произведения ще бъдат налични за закупуване под формата на NFT (незаменим токен). Това значи, че изобрежението е с авторски права и не може да бъде копирано.

Колекцията ще бъде оповестена напълно онлайн до 9 ноември, а 70% от приходите ще бъдат употребявани в поддръжка за украински самостоятелни актьори и културни събития в Украйна, както и за българската самостоятелна арт сцена. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР