Образ като Джорджано не се забравя, а сега изпълнителят шашна

...
Образ като Джорджано не се забравя, а сега изпълнителят шашна
Коментари Харесай

Джорджано се предлага на загорели дами за Св. Валентин

Образ като Джорджано не се не помни, а в този момент изпълнителят шашна феновете си с нова неповторима оферта. Припомняме, че момчето от Стара Загора изгря на небосклона на шоубизнеса с помощта на " шлагери " като " Отиваме на кОпон ".

Забавният Джорджано , който е скъсван от насмешки в обществените мрежи, реши да се пусне чартърен за Свети Валентин на загорели дами. 

Култовият артист пусна скандална публикация, в която изяснява, че взема по 100 евро за разходка, а в случай че по-късно продължат с шоколад, коктейл и роза сумата набъбва на 200 евро. 

Ако претендентите желаят вечеря и фотография за обществените мрежи, то цената към този момент е 400 евро. Най-скъпият пакет стига до 1900 евро и включва среща, рози, шоколад, свещи, шампанско, държане за ръце, целувки, масаж, фотоси, нощувка в хотел + статус във фейсбук “ ОБВЪРЗАН “ за две седмици.

Тази скандална публикация обикаля от няколко дни профилите на разнообразни мъже и дами. Измислена е за развлечение и надали някой влага съществени планове. Вероятно и Джорджано е решил да се позабавлява с радостния текст, само че пък знае ли човек, може и съществено да се е пуснал на пазара, поради обстоятелството, че музикалната му кариера и участията устояха не повече от месец, написа show.blitz.bg.

 

   <b> Джорджано </b> мазета рибата с оферта за Свети Валентин СНИМКАНовиниИнформация
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР