Обратното броене за изцяло електрическа моделна гама на Nissan в

...
Обратното броене за изцяло електрическа моделна гама на Nissan в
Коментари Харесай

Nissan - 100 процента електрически до 2030 г

Обратното преброяване за напълно електрическа моделна гама на Nissan в Европа стартира - занапред нататък всеки нов модел на Nissan ще има напълно електрическо задвижване.

Докато доста страни разискват датата, от която продажбата на транспортни средства с мотори с вътрешно горене би трябвало да бъде неразрешена, Nissan не престава напред с проектите си да предлага 100 % електрически транспортни средства в Европа до 2030 година

Като част от проекта на компанията Ambition 2030, Nissan ще показа 27 електрифицирани транспортни средства по целия свят до 2030 година, в това число 19 чисто електрически коли. Nissan също възнамерява да пусне електрически транспортни средства със лични твърдотелни акумулатори (ASSB) до фискалната 2028 година. Те са предопределени да подобрят продуктивността на моделите, да съкратят времето за зареждане и да бъдат по-евтини.

В Nissan електрическите транспортни средства сега заемат 16 % от общите продажби на компанията в Европа. Делът на електрифицираните транспортни средства сега е 50 % и се чака да нарасне до 98 % през идващите три години.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg