Обратите в живота на Мария Игнатова следват един след друг.

...
Обратите в живота на Мария Игнатова следват един след друг.
Коментари Харесай

Господари на ефира се завръща

Обратите в живота на Мария Игнатова следват един след различен. След като в началото стана ясно, че след свалянето от ефир на Господари на ефира тя на практика остава без работа, Графа й подаде ръка и двамата записаха ария, на чийто текст е създател русокоската.

Сега пък ориста й сервира нова изненада - от септември се чака Господари на ефира да се завърне, единствено че в интернет вид, и несъмнено, тя да се завърне като негова водеща.

Мария чакала с неспокойствие есента, когато шоуто се завръща, а дружно с него и самата тя компанията на арменските продуценти.

Докато братя Халваджиян глезят "златната си кокошка " Димитър Рачков с почивки на Малдивите и в прилежаща Гърция пък, някогашната възлюбена на комика Мария Игнатова пести всеки лев и е лимитирала до най-много харчовете си, написа Марица.

Откакто Господарите паднаха от ефир, русокоската е в неплатен отпуск и без всевъзможни приходи. Освен това, което припечелва от взаимната си активност с Графа и неговата музикална компания.

Заради нежеланото си финансово състояние, Игнатова съвсем не излиза от къщата на майка си, лишила се е от всевъзможни екстри като шопинги за нови дрешки и аксесоари.

Това лято даже за пръв път от доста години щяла да остане без лятна отмора. А до момента в който бе с Рачков, комикът я водеше по спа и екзотики и зиме, и лете.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР