Обраха семейство, отишло на плаж до Варна. За това сигнализираха

...
Обраха семейство, отишло на плаж до Варна. За това сигнализираха
Коментари Харесай

Обраха парите от колата на семейство. Мрежата: Вие за сейф ли я ползвате?

Обраха семейство, отишло на плаж до Варна. За това алармираха самите пострадали. Техните портмонета с пари били оставени в колата им наоколо до плаж „ Галата “.

Връщайки се към транспортното средство, те откриват и неналичията. По думите им, колата сигурно е била заключена. Те считат, че се касае за крадци „ специалисти “.

„ Здравейте, пиша в тази група като предизвестие за всички, които желаят да отидат на отмора и да им припомня да имат едно на разум за багажа, който носят и по какъв начин го съхраняват. Днес бях на плаж Галата и когато се върнахме в колата с моето семейство разбрахме, че тя е била отваряна и от всички портмонета бяха взети всички банкноти. По колата няма никакви външни следи и сме сигурни, че е била заключена. Най-вероятно не сме единствените, на които им се е случило нещо сходно, само че желая хората да знаят, че това е изпипана скица и става въпрос за относително нова кола, което значи, че хората са специалисти, “ написа мъжът в обществената мрежа. Той желае да предизвести останалите летуващи, че напълно не е безвредно на въпросното място.

Много от коментиращите реагираха остро към случилото се. Според тях напълно не е рационално да се оставят скъпи движимости или пари в автомобил.

„ А вие за какво държите портмонета в колата? На мен ми крадат стотинки от колата в центъра на Варна, камо ли да оставя портмоне там, “ разяснява варненка.

„ Това е извънредно несериозно да държите пари и документи в колата.

След като сте от различен град едва ли сте за един ден и нямате къде да нощуване и да си държите скъпите движимости.

Следващия път оставете и ключовете тъй като на плажа неможете да си карате колата.

Извинявам се за метода по който го споделям само че това е на всички места и няма какво да се чудите, “ написа мъж.

„ Нищо ново, всяко лято е по този начин, заглушават ви алармата на колата като се отдалечите, си я отключват и си тарашат умерено. Вчера имаше заглушаване на плаж Аспарухово, “ пишат още.

„ Вие колата за сейф ли я ползвате? Парите били взети от всички портмонета. Ами сложете и бижутата там и всичко друго скъпо, каквото имате, “ написа закачлив различен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР