Обработката на депутати за гласуването на вота на недоверие към

...
Обработката на депутати за гласуването на вота на недоверие към
Коментари Харесай

Обработката на депутати продължава. SMS-и с обещания

Обработката на депутати за гласуването на вота на съмнение към кабинета на Кирил Петков продължава в цялостна мощ. Това разкри зам.-председателят на Народно събрание Има Митева.

Продължават опитите на ръководещите да привлекат още депутати от Има Такъв Народ, сподели тя. „ През други парламентарни групи, пращат се SMS-и, убеждават се. Към доста сътрудници, в това число и с мен е издирван контакт, в това число и с господин Каримански “, разкри Митева.

„ Цената не всеки път е пари. Цената може да е постове. Ще забележим къде тези сътрудници биха били препоръчани “, приключи тя.

На въпрос за какво не желае да се избира нов ръководител на Народното събрание, Ива Митева отговори: „ Защото първо трябваше да мине вотът на съмнение. Да забележим дали в действителност има воля за промяна на този кабинет “.

Митева съобщи по какъв начин ще гласоподава на вота на съмнение през днешния ден: „ Категорично „ за “ вота. Аз считам, че би трябвало да има смяна в действителност “.

Попитана дали желае да бъде номинирана за ръководител на Народното събрание, тя отговори: „ Не знам. На мен тази позиция не ми е самоцел “.

Относно възможна поддръжка за Никола Минчев да заеме още веднъж поста, тя разяснява: „ Ако всички парламентарни групи са „ за “, да, за какво не? “.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР