Оборудване за мечтаното домашно звукозаписно студио и почивки по света

...
Оборудване за мечтаното домашно звукозаписно студио и почивки по света
Коментари Харесай

Дидо от D2 пострадал тежко във Фермата

Оборудване за мечтаното домашно звукозаписно студио и почивки по света - в това е вложил стоте хиляди лв. от успеха си в четвъртия сезон на „ Фермата “ Дидо от D2. Десет месеца след присъединяване си в риалити шоуто обаче рок артистът още изпитва мощни болки в коляното.

Травмата на музиканта е от работата с животните и изключително от клякането за доенето им, написа Lupa.bg. Тъй като бил прекомерно висок, с цел да издържи в наведена позиция цялата процедура, това натоварвало ставите му. Болките в колената обаче са единственият негатив, който Деян Каменов пази от престоя си на село и борбата за оцеляване под намерено небе.

Престоя си във „ Фермата “ Дидо съпоставя с маратон, в който колкото повече се натоварваш, толкоз по-бързо се възстановяваш. „ Когато си на въздух и не хабиш нерви за пътен трафик и други дразнители, свързани с градската среда, имаш доста по-високо КПД на отмора. Едно е да се напрегнеш за борбите, в които тичаш, скачаш и се раздаваш няколко часа, друго е да имаш тежки физически отговорности, да се справяш с тях педантично по през целия ден, след това дремваш и всичко стартира изначало, ден след ден “, споделя фронтменът на D2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР