Oборотът нa Байерн Мюнхен през изминалата финансова година е 640

...
Oборотът нa Байерн Мюнхен през изминалата финансова година е 640
Коментари Харесай

Със 110 млн. евро е паднал оборотът на Байерн Мюнхен

Oборотът нa Байерн Мюнхен през миналата финансова година е 640 милиона евро, което е внезапен спад в съпоставяне със 750-те милиона преди COVID-19 пандемията, оповестиха от клуба.

Байерн завоюва последните девет трофеи в немското състезание и цели шест трофея през 2020 година, като наградните фондове и рационалното харчене не престават да поддържат финансите на клуба в положително здраве. Това счита президентът на баварците Херберт Хайнер, който изнесе отчета на Общото заседание на акционерите.

" Нямаме и цент обвързване, притежателите сме на Алианц Арена и на подготвителния център. Байерн Мюнхен е самостоятелен и се движи по личния си път, със личните си сили. За наше благополучие, лудницата не съумява да засмуче и нашия клуб. Виждате какво се случва на други места. Барселона има 1.3 милиарда евро отговорности, а финансовата обстановка в Ювентус също е шокираща ", сподели той.

Барселона в действителност дължи 1.35 милиарда евро, а Ювентус неотдавна загуби в размер на повече от 200 милиона евро за 2020/2021.

" Байерн има мощен тим за интернационалната сцена и можем да се гордеем със стандарта, който сме задали. Освен редицата провокации, пандемията откри и благоприятни условия. Сигурен съм, че в случай че се придържаме към полезностите ни, в последна сметка ще излезем постоянни от обстановката ", добави Хайнер.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР