Обожаваме тези жени. Забавни, артистични, но понякога са мега криндж.

...
Обожаваме тези жени. Забавни, артистични, но понякога са мега криндж.
Коментари Харесай

БГ криндж лелите на Instagram: Лютеница, жартиери и луксозна вечеря в Бояна

Обожаваме тези дами. Забавни, артистични, само че от време на време са мега криндж. Всеки има по една вуйна или баба във Фейсбук, която поства картичка, на която написа " Сподели тази икона, с цел да имаш шанс цяла година ". Толкова чаровно и българско.

Е, нещо сходно вършат и тези известни българки, само че в Instagram. Ето кои са те:

Антония Петрова - Батинкова

Бившата " Мис България " е най-криндж лелята, за която се сещаме в родното интернет пространство. Тоца обича да поства по 50 фотоси от едно събитие, описанието към тях постоянно е превъзходно, а то фотосите струи фамилно благополучие, любов, единение, творчество и хубост. Голямо сърце за фемили Батинкови и Best Batinkov, който постоянно очарова брачната половинка си с първокласна вечеря, която се подготвя единствено в Бояна.

Виж още: Подмазвачески истории в поп-фолкa: Биляниш засипа със суперлативи Лидия

Катето Евро

Щура, готина и артистична - това са думите, които разказват Катето, която обожаваме. Още си спомняме премеждията на Евро от 2020 година, когато правеше сама лютеница. Катето беше гневна, че нямаше кой да ѝ оказва помощ. Три дни и три нощи почистване на чушки, домати, бъркани и варене на буркани за капачка. Катето обаче се зарече: Никога повече домашна лютеница. Сигурни сме, че е била прелестна.

Виж още: Това Нина ли е? Пиленцето от Монако шокира всички със фотография отпреди 13 години

Ваня Щерева

То крайници, то гърди, то коси се демонстрират в профила на Ваня Щерева. Наскоро тя сподели в какъв тип подрязва храстите на Катето Евро в Кокаляне. Като една същинска горска русалка, Ваня е заложила на капелина, жартиери токчета. Криндж струи от тази фотография, само че евентуално това е концепцията.

Виж още: Лукс и на плажа: Хванаха в поредна машинация пиленцата от Монако

Йоана Йоко

Лелч, както сама се назовава влогърката Йоана Йоко, която също доста харесваме. Мацката прави готино наличие, само че от време на време демонстрира много криндж неща. Готвенето ѝ е много занимателно за наблюдаване, само че хей... не всеки може да е началник Силвена Роу. Хелоол!? 

Венета Райкова

Какво се случи с тази жена? Вярно, че продава сполучливо романите си, само че някак ни липсва на екран. Понякога обаче споделя много криндж неща, свързани със половите ѝ забежки от предишното и сегашното. Една от книгите си Венета написала, откакто имала страсет съседски секс. Е, няма неприятно! Все някак би трябвало домакините да бъдат настървени, с цел да си купят книгата. Все отново много мечтаят за сходни преживявания. Пожелаваме им го! Градският превоз ще се изпълни с много по-доволни физиономии. 

Изображение: https://www.instagram.com/antonia_petrova_batinkova/, https://www.instagram.com/vanyashtereva/, https://www.instagram.com/veneta_raikova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР