Обобщавайки първите си 100 дни начело на Volkswagen Group, изпълнителният

...
Обобщавайки първите си 100 дни начело на Volkswagen Group, изпълнителният
Коментари Харесай

Бъдещето на Volkswagen в Европа е 100% електрическо

Обобщавайки първите си 100 дни отпред на Volkswagen Group, изпълнителният шеф на компанията- Томас Шефер, разкри нови детайлности за бъдещото развиване на колоса и на марката Volkswagen на територията на Европа.

" VW форсира електрическата си акция, като ще показа 10 нови електрически модела преди 2026 година ", споделя Шефер. " Най-късно от 2033 година, ние ще произвеждаме единствено електрически автомобили в Европа ".

Томас Шефер споделя също по този начин, че Volkswagen ще има по-малко моделни пазарни оферти, които обаче ще бъдат по-разнообразни като артикули.

Както към този момент беше оповестено през май тази година, три от марките на VOlkswagen Group- SKODA, Volkswagen и Cupra, ще получат нови базови 100% електрически модели. С планирана цена от под 25 000 евро, колите, които ще се създават от 2025 година в Испания, ще бъдат налични за закупуване в две съществени версии- като стилен лек автомобил и като състезателен кросовър.

" В допълнение на това, ние работим и по основаването на компакетн SUV въз основата на ID.3 ", добавя Шафер.

" Заедно с сътрудниците ни разширяваме и нашата зарядна мрежа ", споделя изпълнителният шеф на Volkswagen Group. " За Европа, Китай и Съединени американски щати са планувани към 45 000 зарядни точки по 2025 година ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР