Обновяват се Голяма алея (Градският парк), Малка алея (Кучешкият парк)

...
Обновяват се Голяма алея (Градският парк), Малка алея (Кучешкият парк)
Коментари Харесай

Обновяват се парковете в Асеновград

Обновяват се " Голяма алея " (Градският парк), " Малка алея " ( " Кучешкият парк " ) и парка на улица " Цар Освободител " в Асеновград. Ремонтните действия и в трите паркови пространства включват рехабилитация на алейната мрежа и отводняването. Асфалтират се алеите. Оформят се градинските бордюри.
 
А посредством полагането на нова асфалтова настилка се обезпечава естественото отводняване на алейната мрежа. Допълнително е планувано и монтиране на художествено осветяване на по-късен стадий в Градския парк и в " Малка алея ". в парка на улица " Цар Освободител " се обособяват и места за отдих с паважна настилка.
 
Община Асеновград е планувала също и създаване на поливна система там, за по-добра поддръжка на зелените площи. Извършва се и ремонт на тротоарната настилка в обсега на самия парк, а точно - по улиците " Цар Освободител ", " Илинден " и " Атанас Свещаров ".
 
" Целта е да се сътвори приятна, модерна и естетична среда и ведра конюнктура за отдих на дребни и огромни поданици и посетители  на Асеновград ", разяснява тематиката кметът на града лекар Христо Грудев.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР