Обновлението на тематичните паркове Walt Disney World по случай 50-годишнината

...
Обновлението на тематичните паркове Walt Disney World по случай 50-годишнината
Коментари Харесай

Новото влакче на Disney ще ви пренесе в света на Пазители на галактиката

Обновлението на тематичните паркове Walt Disney World по случай 50-годишнината на компанията носи огромна наслада за феновете на “Пазители на галактиката”.

Освен специфични украшения, невероятни шоу стратегии, извънреден мърчандайзинг и актуализирано гастрономическо меню, за гостите са планувани нови атракции, които дават обещание да зарадват феновете на високия адреналин.

Точно преди дни - на 27 май, паркът EPCOT откри най-голямото влакче в Walt Disney World. То е една от най-дългите атракции на закрито и ще ви придвижи в изцяло друг свят. Този, който познавате от филмите с Крис Прат.

Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind е доста повече от влакче за повишение на адреналина. В построяването му са вложени доста вълнуващи софтуерни решения.

Неслучайно реализирането на плана лишава съвсем 6 години.

Първото нещо, което ще притегли погледа ви в парка EPCOT, е големият Starblaster, подложен на входа. Това е първата пълноразмерна версия на кораба.



След като го огледате деликатно от всички страни, не се колебайте да влезете в постройката. Там ви чакат доста изненади, написа abc.es.

В първото помещение ще видите нещо като планетариум, където може да откриете приликите и разликите сред галактиката Ксандър и планетата Земя.



Следва галерията Ксандър. Тя съставлява музей, в който може да научите детайлности за културата на планетата.

Идва ред на една от най-впечатляващите технологии към днешна дата - Cosmic Generator. Сцени с митичните пазители ще ви приканят да поемете на вълнуваща задача за избавяне на галактиката. Готови ли сте да се качите на влака? Трябва - другояче галактиката е изгубена!

Друга огромна наслада за почитателите на Marvel, Крис Прат, Зоуи Салдана и Глен Клоуз е опцията да влязат в техните обувки. За задачата е основана специфична атракция.

Запътвайки се към Walt Disney World, бъдете подготвени за компилация от хитови песни. Създателите на плана са се постарали да подберат най-хубавите 6 от 100 вероятни.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР