Обновеният ансамбъл на България в състав Вая Драганова, Женина Трашлиева,

...
Обновеният ансамбъл на България в състав Вая Драганова, Женина Трашлиева,
Коментари Харесай

Обновеният ни ансамбъл с първи медал от СК

Обновеният отбор на България в състав Вая Драганова, Женина Трашлиева, София Иванова, Рейчъл Стоянов, Маргарита Василева и Камелия Петрова, който тренира дружно от към месец завоюва първия си орден от Световна купа по художествена гимнастика. В надпреварата от веригата Чаландж, което се организира в испанския град Памплона, девойките на Весела Димитрова и на Михаела Маевска извоюваха сребърните оценки във финала с три ленти и две топки.

Българките изиграха композицията сложена на песента " Лале ли си, зюмбюл ли си " като позволиха грешки, само че оценката от 28.700 точки им стигна с цел да се качат на почетната стълбичка. Златото с резултат от 29.600 точки стана владеене на състава на Италия. С брозов орден си потеглиха гимнастичките на Азербайджан, които оплучиха оценка от 27.550 точки.



Във финала с пет обръча след позволени неточности и грешки девойките ни приключиха на пета позиция. За осъществяването си те получиха оценка от 29.000 точки. Титла за Италия с резултат от 36.050 точки, следват петорките на Испания с 31.650 точки и на Азербайджан с 31.000 точки.

По обявата работи: Кръстина Иванова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР