Обновената 3MP (2304×1296) HD камера на K4W-3TC произвежда ясно и

...
Коментари Харесай

Tenda K4W-3TC – Wi-Fi система за видеонаблюдение с радиус 200 м


Обновената 3MP (2304×1296) HD камера на K4W-3TC създава ясно и гладко изображение
(снимка: Tenda)

Нова система за видеонаблюдение от Tenda излиза на българския пазар. K4W-3TC е четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение, подобаващ както за еднофамилни къщи, по този начин и в заведения, магазини и офиси, защото мрежовият видеорекордер и камерите употребяват Wi-Fi връзка, което отстрани потребността от полагане на Ethernet кабели.

Независимият Wi-Fi чип на равнище рутер, двойните антени за увеличаване на сигнала и професионалната технология за безжично предаване на Tenda покачват постоянния и мощен сигнал, а обновената 3MP (2304×1296) HD камера е в положение да създава ясно и гладко изображение, когато Wi-Fi сигналът покрива радиус от 200 м в открита среда или минава до 3 стени на закрито.

Използвайки технология с „ надълбоко образование ” за идентификация на изображения, камерите разпознават тъкмо придвижването на фигурата, а останалите цели се филтрират, като по този метод доста се усъвършенства прецизността при алармиране, разясняват от производителя.

K4W-3TC съставлява четириканален комплект за безжично HD видеонаблюдение
(снимка: Tenda)

При отчитане на неоторизирано навлизане в интервал на задействана тревога, се задейства звуков сигнал и бяла премигваща светлина, като по едно и също време с това се изпраща алармено известие до приложението TDSEE.

Потребителите имат достъп до видеосъдържанието на мобилния си телефон на всички места и когато и да е, когато са надалеч от вкъщи. Алармените известия се изпращат в действително време, с цел да се обезпечи оптимално бърза ответна реакция.

Новата система за видеонаблюдение се доставя на българския пазар от формалния дистрибутор Мост Компютри на цена от 340 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР