Обличайте жилетките и слагайте ръкавиците, защото посрещаме есента с пълнолуние.

...
Обличайте жилетките и слагайте ръкавиците, защото посрещаме есента с пълнолуние.
Коментари Харесай

Жътварска луна е: Какво да очаква всяка зодия

Обличайте жилетките и слагайте ръкавиците, тъй като посрещаме есента с пълнолуние. Жътвената (жътварската) луна изгрява на 21 септември 2:55 часа.Това величествено лунно разположение е наречено по този начин, тъй като е пълнолунието, което настава най-близо до есенното равноденствие, което се случва на 22 септември.

Нощите са видимо по-светли – цялостната луна изгрява съвсем незабавно след залез слънце и наподобява по-голяма покрай хоризонта. Така в предишното е пособия на земеделците да приключат с прибирането на реколтата.

В по-духовен смисъл, жътварската луна ни приканва да влезем в силата си и да се приближим още повече до фантазиите си. Тъй като придвижването на луната се случва в сънливия знак Риби, би трябвало да се пазим от това да се изгубим във въображението си. Също по този начин, помнете че пълнолунието не е уместно за привличане, а за разпределяне.

Овен

Подгответе се, Овни. Пълнолунието ще задейства дванадесетия ви дом на духовността, насърчавайки ви да прекарвате време уединено и да се свържете още веднъж с вътрешния си глас. Разберете от какво би трябвало да освободите. Какво в живота ви пречи на вашето израстване?

Телец

Вашият единадесети дом на упоритостите ще се задейства по време на тази лунна позиция, което ще внесе по този начин нужната изясненост за задачите ви. Единадесетият дом се занимава и с приятелите и обществото, тъй че в случай че потърсите поддръжка от приятелите си, това може да ви помогне да се концентрирайте върху бъдещето, както и да ви насочи към триумфа.

Близнаци

Претърпявате съществени промени в кариерата си и в обществения си имидж. Когато десетият ви дом на задачите и наследството е задействан, ви чакат уроци по дисциплинираност и неизменност, изключително когато става въпрос за работа по реализиране на задачите ви, свързани с кариерата. Можете да прекарате пълнолунието, представяйки си какво в действителност желаете и на какво сте способни. Заради силата на Риби, ще ви бъде елементарно да помечтаете а огромни неща.

Рак

Рак, вашият девети дом на философията, ще се задейства освен това пълнолуние, тъй че очаквайте промени във усещанията, убежденията и моралните си отговорности. Пътуването може да ви помогне. Ако сте увлечени в материалния свят, позицията на луната ви оказва помощ да видите магията в земното. Разширете съзнанието си, като усвоите ново умеене или се потопите в книги за разнообразни идеологии.

Лъв

Пълнолунието визира по-личните и съществени аспекти на живота ви. Тъй като се задейства осмият дом на трансформацията, интуицията ви ще работи на високи обороти, тъй че не подценявайте зародилите интуитивни чувства. Също по този начин се освободете от това, което към този момент не ви служи, с цел да трансформирате болката си в нещо потребно за вас.Този дом се занимава и със загубата и прераждането, тъй че в комбиниране с неземната сила на Риби това може да се изрази в освобождение от избрани хора или условия. Тези загуби можете да усетите тежки, само че за тях има основателна причина.

Дева

За вас това пълнолуние е обвързвано с взаимоотношенията, Деви. Това включва персоналните и професионалните ви партньорства. Провеждането на разяснителни диалози за фантазиите и желанията с обичан човек може да ви поддържа в този миг. И противоположното, може да преминете към идната стъпка на професионална връзка, която има капацитет да развие кариерата ви. Точно в този момент се учите да подхранвате тези разнообразни динамични връзки по откровен метод, без да следите какво могат да ви предложат.

Везни

Везни, пригответе се да се разделите с някои от традициите си. По време на това пълнолуние неприятните привички постоянно се акцентират с вярата да бъдат сменени с по-добри. Вашата податливост да се преценявате с хората може да мине на назад във времето и да усетите потребност да поставите граници. Пълнолунието в Риби ви предлага опция да скъсате връзката с привички, които ви дърпат обратно и даже да ви даде подтик към новото.

Скорпион

Любовта може да е на дневен ред в съзнанието ви, Скорпиони. Това пълнолуние може да разсъни интереса ви към към този момент съществуваща връзка или да ви накара да мечтаете за идеалната такава. Макар че фантазирането може да е вълнуващо, избягвайте сантименталния интерес към всеки евентуален обект, на който попаднете. Ако сте в съществуваща връзка, може да забележите някои качества на колегата си, с които не си пасвате добре и които може да сте пренебрегвали преди.

Стрелец

Това пълнолуние изгрява в дома на корените и дома ви, Стрелец. Това е доста персонално място за Луната, тъй че можете да очаквате сърдечни диалози със фамилията или с близки хора, които чувствате като родственици. Възползвайте се от това лунно време, с цел да планирате фамилни събития и да прекарате качествено време с близки хора.

Козирог

Позицията на луната ви предизвиква да се изказвате, Козирози, даже и някои от концепциите ви да наподобяват необикновени, спрямо по-практичните ви такива. Третият ви дом на общуването ще се задейства, което ще докара до значими диалози или мисли, които да споделите. По време на това пълнолуние проучването на нещо ново е добър метод да поддържате мозъка си подтикван, а не в застой и да се тревожите прекомерно доста. Четете, мечтайте, вписвайте хрумвания или изучавайте нещо, на което до момента не сте обръщали внимание.

Водолей

Вашият втори дом на парите ще се задейства, което ще ви накара да погледнете почтено на финансите си. Не се изненадвайте, в случай че в този момент се натъкнете на нов сполучлив метод за генериране на приходи. Има доста капацитет и да откриете какво липсва в уменията ви, в случай че към момента не сте се осъществили в сферата, която желаете.

Риби

Риби, пълнолунието ви дава опция да се замислите върху себе си - кои елементи желаете да измененията или подобрите? Склонността ви да се изгубвате в фантазии може да бъде подчертана, което ще ви накара да осъзнаете, че е належащо да говорите повече за тях. Използвайте това време, с цел да си изясните претекстовете, които стоят зад вашите цели и желания, с цел да си помогнете да вървите решително напред.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР