Обличайте жилетките и слагайте ръкавиците, защото посрещаме есента с пълнолуние.

Обличайте жилетките и слагайте ръкавиците, защото посрещаме есента с пълнолуние. ...

Жътварска луна е: Какво да очаква всяка зодия


Обличайте жилетките и слагайте ръкавиците, защото посрещаме есента с пълнолуние. Жътвената (жътварската) луна изгрява на 21 септември 2:55 часа .Това величествено лунно разположение е наречено така, защото е пълнолунието, което настъпва най-близо до есенното равноденствие, което се случва на 22 септември.

Нощите са забележимо по-светли – пълната луна изгрява почти веднага след залез слънце и изглежда по-голяма близо до хоризонта. Така в миналото е помагала на земеделците да приключат с прибирането на реколтата.

В по-духовен смисъл, жътварската луна ни приканва да влезем в силата си и да се приближим още повече до мечтите си. Тъй като движението на луната се случва в сънливия знак Риби, трябва да се пазим от това да се изгубим във въображението си. Също така, помнете че пълнолунието не е подходящо за привличане, а за отпускане.

Овен

Подгответе се, Овни. Пълнолунието ще активира дванадесетия ви дом на духовността, насърчавайки ви да прекарвате време насаме и да се свържете отново с вътрешния си глас. Разберете от какво трябва да освободите. Какво в живота ви пречи на вашето израстване?

Телец

Вашият единадесети дом на амбициите ще се активира по време на тази лунна позиция, което ще внесе така необходимата яснота за целите ви. Единадесетият дом се занимава и с приятелите и обществото, така че ако потърсите подкрепа от приятелите си, това може да ви помогне да се съсредоточите върху бъдещето, както и да ви насочи към успеха.

Близнаци

Претърпявате сериозни промени в кариерата си и в публичния си имидж. Когато десетият ви дом на целите и наследството е активиран, ви очакват уроци по дисциплина и постоянство, особено когато става въпрос за работа по постигане на целите ви, свързани с кариерата. Можете да прекарате пълнолунието, представяйки си какво наистина искате и на какво сте способни. Заради енергията на Риби, ще ви бъде лесно да помечтаете а големи неща.

Рак

Рак, вашият девети дом на философията, ще се активира при това пълнолуние, така че очаквайте промени във възприятията, убежденията и моралните си задължения. Пътуването може да ви помогне. Ако сте увлечени в материалния свят, позицията на луната ви помага да видите магията в земното. Разширете съзнанието си, като усвоите ново умение или се потопите в книги за различни идеологии.

Лъв

Пълнолунието засяга по-личните и сериозни аспекти на живота ви. Тъй като се активира осмият дом на трансформацията, интуицията ви ще работи на високи обороти, така че не пренебрегвайте възникналите интуитивни усещания. Също така се освободете от това, което вече не ви служи, за да трансформирате болката си в нещо полезно за вас.Този дом се занимава и със загубата и прераждането, така че в съчетание с неземната енергия на Риби това може да се изрази в освобождаване от определени хора или обстоятелства. Тези загуби можете да усетите тежки, но за тях има основателна причина.

Дева

За вас това пълнолуние е свързано с взаимоотношенията, Деви. Това включва личните и професионалните ви партньорства. Провеждането на разяснителни разговори за мечтите и желанията с любим човек може да ви подкрепи в този момент. И обратното, може да преминете към следващата стъпка на професионална връзка, която има потенциал да развие кариерата ви. Точно сега се учите да подхранвате тези различни динамични отношения по искрен начин, без да следите какво могат да ви предложат.

Везни

Везни, пригответе се да се разделите с някои от традициите си. По време на това пълнолуние лошите навици често се подчертават с надеждата да бъдат заменени с по-добри. Вашата склонност да се съобразявате с хората може да мине на заден план и да усетите нужда да поставите граници. Пълнолунието в Риби ви предлага възможност да скъсате връзката с навици, които ви дърпат назад и дори да ви даде тласък към новото.

Скорпион

Любовта може да е на дневен ред в съзнанието ви, Скорпиони. Това пълнолуние може да събуди интереса ви към вече съществуваща връзка или да ви накара да мечтаете за идеалната такава. Макар че фантазирането може да е вълнуващо, избягвайте романтичния интерес към всеки потенциален обект, на когото попаднете. Ако сте в съществуваща връзка, може да забележите някои качества на партньора си, с които не си пасвате добре и които може да сте пренебрегвали преди.

Стрелец

Това пълнолуние изгрява в дома на корените и дома ви, Стрелец. Това е много лично място за Луната, така че можете да очаквате сърдечни разговори със семейството или с близки хора, които чувствате като роднини. Възползвайте се от това лунно време, за да планирате семейни събития и да прекарате качествено време с близки хора.

Козирог

Позицията на луната ви насърчава да се изказвате, Козирози, дори и някои от идеите ви да изглеждат необичайни, в сравнение с по-практичните ви такива. Третият ви дом на общуването ще се активира, което ще доведе до важни разговори или мисли, които да споделите. По време на това пълнолуние изучаването на нещо ново е добър начин да поддържате ума си стимулиран, а не в застой и да се тревожите прекалено много. Четете, мечтайте, вписвайте идеи или изучавайте нещо, на което досега не сте обръщали внимание.

Водолей

Вашият втори дом на парите ще се активира, което ще ви накара да погледнете честно на финансите си. Не се изненадвайте, ако сега се натъкнете на нов успешен начин за генериране на доходи. Има много потенциал и да откриете какво липсва в уменията ви, ако все още не сте се реализирали в сферата, която искате.

Риби

Риби, пълнолунието ви дава възможност да се замислите върху себе си - кои части искате да промените или подобрите? Склонността ви да се изгубвате в мечти може да бъде подчертана, което ще ви накара да осъзнаете, че е необходимо да говорите повече за тях. Използвайте това време, за да си изясните мотивите, които стоят зад вашите цели и стремежи, за да си помогнете да вървите уверено напред.


Източник: marica.bg