Облечена в латексова рокля, 41-годишната певица изпълни песента си La

...
Облечена в латексова рокля, 41-годишната певица изпълни песента си La
Коментари Харесай

Кристина Агилера показа пищните си форми в латексова рокля

Облечена в латексова рокля, 41-годишната певица извърши песента си " La Reina " по време на шоуто за музикални награди в Watsco Center в Корал Гейбълс, Флорида, заяви " Телеграф "

След осъществяването си Кристина беше удостоена от сътрудниците си Озуна и Беки Джи с премията " Духът на вярата ".

Кристина одобри премията " непретенциозно, с признателност и горделивост " и добави: " Толкова е хубаво да съм в зала, в която могат да произнесат името ми вярно и красиво. Благодаря ви доста, Billboard, за тази премия. На моя екип от Sony, вие сте невероятни, не бих могла да бъда по-благодарна ", цитира думите ѝ уеб сайтът Just Jared.

Congratulations on receiving the “Spirit of Hope Award ” in recognition of your extraordinary philanthropic and humanitarian contributions beyond you musical work!
— Xtina VIP (@XtinaVlP)

Тя насърчи присъстващите и феновете да дарят средства на Червения кръст, с цел да оказват помощ на засегнатите от ураганите Фиона и Йън.

" Когато влязох в промишлеността, си дадох обещание, че ще употребявам гласа си за нещо по-голямо, с цел да направя смяна ", сподели Кристина. " Споделянето на моята история беше от жизненоважно значение за подкрепяне на другите. За мен значи толкоз доста, че пораствам дружно с моите почитатели през годините ".



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР