Облаци надвиснаха над артистичното семейство Радина Кърджилова и Деян Донков. Тотално

...
Облаци надвиснаха над артистичното семейство Радина Кърджилова и Деян Донков.
Тотално
Коментари Харесай

Облаци в рая? Красивата Радина и Деян Донков тотално отчужде...

Облаци надвиснаха над артистичното семейство Радина Кърджилова и Деян Донков.

Тотално отчуждени са и не си приказват. Двойката бе видяна да разхожда с количка по-малкия си наследник из софийските улици. Двамата са родители на двама сина, като Деян има и по-голямо момче от предходната си връзка.

Радина Кърджилова и Деян са дружно повече от десетина години. Връзката им мина през много премеждия, като преди се говореше настойчиво, че Деян много чето налагал половинката си и Радина идвала на работа посинена.



Лятото Радина бе сама с двете си деца на морето, защото половинката й бе ангажиран служебно. Но почитателите се уплашиха от типа на любимката си, която бе плашещо слаба.

Според упоритият слух Радина слабеела, тъй като Деян харесвал слаби дами и не разрешавал на жена си да качва килограми. Но околните били уплашени за здравето й, тъй като типът й бе много посърнал, даже анорексичен.

Други обаче заподозряха, че нещата сред двамата буксуват. Дори допуснаха, че вероятността Деян още веднъж да е протегнал ръка физически и душевен на половинката си, е огромна.

Това се удостоверява и от отчуждението, което се видя при разходката на двамата родители с най-малкото им момче Йоан. Двамата освен не си проговориха, само че не се и погледнаха, ужасени са очевидци на случката, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР