Областният управител на Враца Малина Николова изрази подкрепата си към

...
Областният управител на Враца Малина Николова изрази подкрепата си към
Коментари Харесай

Мизия ще се развива по нов и модерен начин

Областният шеф на Враца Малина Николова изрази поддръжката си към новоизбрания кмет на община Мизия Валя Берчева с думите: " Вярвам, че община Мизия ще се развива по един нов и съвременен метод ". Тя участва на първото съвещание на общинския съвет в Мизия, на което тържествена клетва поставиха кметовете и общинските съветници и публично встъпиха в служба. Областният шеф изрази също и убеденост, че държавната и локалната власт дружно ще работят за положителното бъдеще на Мизия.

Кметът на Община Мизия Валя Берчева одобри знаците на локалната власт и съобщи, че поема ясно отговорността и предизвикването от сложните решения, които предстоят. „ Знам, че жителите на общината чакат незабавни дейности. Затова подсигурявам, че ще бъда водена само от мисълта, че Мизия няма време. Защото всички ние заслужаваме облагородени региони, налични пътища, качествено разчистване, конкурентно обучение и, не на последно място, пробуждането на Мизия би могло да върне тук нашите деца! “, безапелационна беше Берчева. Тя се обърна към кметовете на кметства, като уточни, че ще търси разнообразни форми на партньорство във всички обитаеми места.

С болшинство общинският съвет в Мизия избра за собствен ръководител общинския консултант Татяна Спасова. „ Този избор е чест за мен и аз подсигурявам за действието на един извънредно градивен и виновен общински съвет, който ще се управлява от законите на страната и ще работи в името на развиването на Община Мизия и нейните жители “, сподели ръководителят Татяна Спасова.

Официални посетители на тържественото съвещание бяха националният представител Красен Кръстев, кметът на Община Козлодуй Маринела Николова, заместител регионалният шеф Мирослав Комитски и жители.

В края на съвещанието беше отслужен молебен за здраве и благополучие.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР