Областният управител на украинската Луганска област Сергий Гайдай тази сутрин

...
Областният управител на украинската Луганска област Сергий Гайдай тази сутрин
Коментари Харесай

В Луганска област има около 10 000 руски войници

Областният шеф на украинската Луганска област Сергий Гайдай тази заран сподели, че в източния район има към 10 000 съветски военни, съобщи Ройтерс.

" Това са (военните части), които са за непрекъснато в Луганска област, които се пробват да щурмуват и се пробват да напредват във всяка посока, която могат ", сподели Гайдай по украинска телевизия. Агенция Ройтерс не е съумяла да удостовери информацията от самостоятелни източници.

Украинският град Северодонецк е съвсем изцяло обграден от съветски военни, съобщи ДПА, базирайки се на информация от локалната военна администрация. Агенцията отбелязва, че Москва твърди, че към този момент е обкръжила града. Две трети от града в Луганска област към този момент са обсадени, само че към този момент той не е обграден, написа в " Телеграм " началникът на локалната военна администрация Олександър Стрюк. Той добави, че войски на украинското държавно управление не престават да оказват гневна опозиция. Проруски сепаратисти обаче настояват, че градът е изцяло обграден, заяви московската държавна осведомителна организация РИА Новости.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР