Областният управител на Хасково Станислав Дечев получи специалната награда на

...
Областният управител на Хасково Станислав Дечев получи специалната награда на
Коментари Харесай

КРИБ награди областния управител на Хасково за нови инвестиции

Областният шеф на Хасково Станислав Дечев получи специфичната премия на КРИБ за привличане на задгранични вложения в района. Общо 14 обществено виновни компании бяха наградени от Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България-Хасково. Освен Дечев специфични оценки получиха депутатът от ГЕРБ доктор Георги Станков и кметовете на Хасково и Свиленград Добри Беливанов и Георги Манолов.

Гост на икономическия конгрес бе вицепремиерът по икономическата и демографската политика Марияна Николова, написа "Монитор ".

„ Предстои приемане на тактика за корпоративна обществена отговорност 2019 - 2023 година. Нейната цел е политическата ангажираност на държавното управление за възстановяване качеството на живот на хората чрез транспарантни, обществено виновни бизнес- практики “, разясни тя

Николова добави, че тактиката е в осъществяване на програмата за ръководство на българското държавно управление за интервала 2017 - 2021 година. Тази тактика се основава на доброволния темперамент на корпоративната и обществената отговорност, разбирана като ангажимент от страна на управлението на фирмите, обществените структури и гражданските организации

Налице е дейна политика от държавното управление, ориентирана към основаване и подсилване на среда, която благоприятства развиването на обществено виновни практики, добави тя.

Според Николова, когато фирмите отделят средства за реализирането на обществени стратегии, то бизнесът им към този момент ще се нарежда на друго равнище и дейностите им ще заслужат възторженостти.

„ Хасково се отличава на картата на България от позиция на вложенията и бизнеса. Нека всички институции работят дружно с бизнеса за запазването на района “, съобщи ръководителят на КРИБ в Хасково Стефан Димитров.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР