Областният управител на Хасково Минко Ангелов помоли да бъде освободен

...
Областният управител на Хасково Минко Ангелов помоли да бъде освободен
Коментари Харесай

Областният управител на Хасково подаде оставка заради сигнал, че е замесен в контрабанда

Областният шеф на Хасково Минко Ангелов помоли да бъде освободен от служба, откакто органите започнаха инспекция по сигнал, че е забъркан в контрабанда от Турция.

" При съществуването на минимум подозрение във връзка с дейностите на регионалния шеф на Хасково, той ще бъде освободен ", съобщи служебният министър председател Гълъб Донев по време на присъединяване си в днешния парламентарен надзор, представен от Българска телеграфна агенция.

Повод за думите на Донев стана въпрос от народния представител от „ Българска социалистическа партия за България “ Смиляна Нитова, която изиска да разбере какви дейности ще предприеме служебното държавно управление след оповестена информация в медиите, свързваща Ангелов с контрабанда от Турция. От „ Българска легия Антимафия “ има и подаден сигнал до президента Румен Радев, стана известно от въпроса на народния представител. 

„ По сигнала, постъпил при президента Румен Радев, е известена прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията. Първоначални резултати се чакат през идващите няколко дни “, увери Гълъб Донев.  

„ Областният шеф на Хасково подаде заявление за освобождение от служба по отношение на настоящата инспекция. Решението на Министерския съвет по отношение на оставката ще бъде взето неотложно след първичните резултати от следствието на Министерство на вътрешните работи или на различен от способените органи “, добави служебният министър председател.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР