Областният управител Кристина Сидорова награди с почетен плакет за принос

...
Областният управител Кристина Сидорова награди с почетен плакет за принос
Коментари Харесай

Областният управител Кристина Сидорова награди с почетен плакет Клуба по спортна акробатика и батут Акро-арт

Областният шеф Кристина Сидорова награди с почетен плакет за принос към развиването на спорта в област Габрово Клуба по спортна акробатика и батут „ Акро-арт “. Състезателите и треньорът им Юлиан Георгиев гостуваха през днешния ден в Областна администрация- Габрово, където получиха оценката, коледни играчки и нов амулет за тима- плюшено мече, знак и на последната самодейност на администрацията за събиране на плюшени играчки за децата в неравностойно състояние.

Плакетът им бе връчен за високите резултати, реализирани на международното състезание, което се организира в София през предишния месец. 9 състезатели от габровския отбор показаха страната ни - Христина Пенева, Мариела Пенева, Виктория Йовчева, Радост Пеева, Преслава Пенчева, Мирела Косева, Сияна Павлова, Цветин Стоянов и Александра Вакарелска. Мирела Косева и Сияна Павлова се показаха почтено и станаха международни вицешампиони в дисциплината батут-синхрон.

„ Вашите триумфи са част от емблемата на област Габрово и на България. Вярвам, че Ви чакат още доста трофеи и достижения, с които да визиите себе си, отбора си, региона и страната. Пожелавам Ви здраве и да покорявате нови върхове! “, обърна се към тях регионалният шеф. Тя се срещна персонално със състезателите и беседва с всеки един от тях за подготовката им, за премеждията, през които са минали, и за страстите, съпровождащи влиятелното съревнование.

Треньорът Юлиан Георгиев благодари за гостоприемството и разясни, че достиженията на габровските спортисти са резултат от упорита работа и огромни ограничения. „ В продължение на шест месеца състезателите упражняваха интензивно надалеч от своите близки и фамилии. Те съвместяваха натоварения график със отговорностите си в учебно заведение и преодоляха редица трудности, измежду които и физическата болежка “, добави треньорът.

Капитанът Мариела Пенева връчи на регионалния шеф колаж с орден и фотоси от Световното състезание. Това бе последната конкуренция на състезателката, която посвети 19 години от живота си на спорта, а в бъдеще ще се насочи към кариера на треньор.

Кристина Сидорова акцентира, че състезателите постоянно ще намерят поддръжка в лицето на Областна администрация-Габрово и пожела на един от огромните спортни клубове в региона още доста мотиви за горделивост.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР