Областният съвет на СДС-Варна прие декларация, в която изразява позиция

...
Областният съвет на СДС-Варна прие декларация, в която изразява позиция
Коментари Харесай

Варна иска национална конференция за визионерската политика на СДС

Областният съвет на СДС-Варна одобри декларация, в която показва позиция по отношение на последното съвещание на Националния съвет от 17 април. „ Областният съвет на СДС-Варна, дава оценка на случилото се на съвещанието на Националния съвет от 17 април напълно в отрицателен проект. Информациите за сюжет и напрежение не доведоха до подготовката и естественото протичане на съвещанието и вземането на политически решения.

В учредителен проект случилото се е отражение на неслучващото се в партията.
В политически проект е ясно, че разграничителните линии в Съюз на демократичните сили се градят на правилото „ с кого да се коалираме ”.

Така въпросът кой да води Съюз на демократичните сили губи своя смисъл, в случай че не е решен въпросът за политическата визия на Съюз на демократичните сили.

Политиката на Съюз на демократичните сили постоянно е била еманация на ползите на прогресивната синя част от народа., а не съдружни пристрастености и лидерски упоритости. Политиката на Съюз на демократичните сили би трябвало да бъде обсъждана най-малко 2-3 месеца до свикването на конференция, както повече от година предлага СДС-Варна.

СДС-Варна, смята, че решението в политически проект е едно – позицията за независимо явяване на избори е единственото, което съгласно нас ще предотврати разделяне и разединение в партията до Националната конференция и вземането на окончателните решения.

Основна цел на идващия Национален съвет и на Националната конференция на Съюз на демократичните сили е да бъде създадена и призната визия за политическата структура на Съюз на демократичните сили за живота на българския народ и на демократичното развиване на България ”.

Така можем да излезем от безвремието на палиативни решения и да влезем във визионерската процедура на развиване, сподели ръководителят на СДС-Варна, доктор Янко Станев. И добави, че конфликтите и гърмежите трансформират системата, само че не постоянно живота на хората към по-добро. /sdsvarna.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР