Областният координатор на „Има такъв народ“ във видинска област Милен

...
Областният координатор на „Има такъв народ“ във видинска област Милен
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Лидерът на ИТН във Видин Милен Милчев крие присъда за нанесен побой над беззащитна жена, оставката става неизбежна

Областният координатор на „ ИТН “ във видинска област Милен Милчев крие, че е осъждан за проявено принуждение върху беззащитна жена, научи извънредно организация BulNews.
Историята е от 2010 година, само че тя дава правдива визия за характера на водача на партията на Слави Трифонов.
Разследване на медията ни откри, че на 2 юли, към 10 часа, Милен Милчев среща на ул. „ Екзарх Йосиф “ Д. С. И. и я удря с глава в лицето. Това му се сторило незадоволително и той траял агресивното си държание към 67-годишната жена, като я засипал с куп обиди.
Пострадалата подала тъжба в съда и почнал развой, в който нападателят Милен Милчев бил притеглен като обвинен. На 20.09.2011 година магистратите от Районен съд-Видин с решение 504 го признават за отговорен и е постановена неоправдателна присъда. На 1 декември същата година Окръжният съд удостоверява решението на сътрудниците си от по-долната инстанция и задължава подсъдимия да заплати 1000 лева обезщетение на тъжителката, плюс нейните разноски по делото и държавната такса.
Случката е извънредно неприятна за всеки мъж, защото е неприемливо мощния пол да атакува жена на обществено място. В този случай обаче става въпрос за водач, който претендира да е притежател на новото в политиката.
За тази черна страница в неговото съществуване сигурно не се знае в управлението на партията в София, защото противоположното би провокирало доста размишления. Публичният облик на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов е на богат благородник, който харесва и почита дамите, и наличието на мутра като Милен Милчев измежду неговите съидейници би изглеждало невероятно. В реалност обаче той е определен за регионален координатор на същата тази партия и повдига въпроса дали шоуменът е склонен с обстоятелството осъждан за побой над беззащитна жена да бъде лицето на Има Такъв Народ в крайдунавския град?
В последна сметка се постанова изводът, че Милен Милчев се прави на мутра единствено пред възрастни дами, до момента в който в действителност е клоун. Време е циркът във Видин да си потърси нов палячо, който да разсмива феновете. Сегашният може да играе единствено в „ Селска тъга “…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР