Oблачно, дъждовно и ветровито време ще ни очаква утре. Валежите

...
Oблачно, дъждовно и ветровито време ще ни очаква утре. Валежите
Коментари Харесай

Дъжд и вятър ни очакват в неделя

Oблачно, дъждовно и прохладно време ще ни чака на следващия ден. Валежите ще са съсредоточени още веднъж в южната половина на страната. Там ще бъде и по-хладно с оптимални температури сред 8 и 12 градуса.

На север съвсем няма да вали, a следобяд дори и облачността ще намалее. Температурите в Северна България ще доближават до 15-16 градуса.
„ Google “ демонстрираха с данни по какъв начин животът у нас замира по време на пандемията Намаляването на интензивността в София е по-високо от междинното за страната
Причината за преваляванията е средиземноморски циклон с център над Егейско море. Той носи по-значителни количества дъжд в Гърция. Днес там беше разгласен червен код за рисково време, на следващия ден в по-голямата част от южната ни съседка предизвестията са от втора степен.

В планините ще е облачно, прохладно и с превалявания от сняг. Вятърът ще е мощен и плевел и, в композиция с преваляванията, ще има условия за преспи и навявания.

През идната седмица ще е най-вече слънчево. В първите дни ще е към момента хладно за месец април с температури най-вече сред 10 и 15 градуса, само че към четвъртък към този момент чакаме над 20 градуса в страната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР