Обиколката на Цветан Цветанов и Павел Вълнев премина и през

...
Обиколката на Цветан Цветанов и Павел Вълнев премина и през
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Наблюдаваме промяна в поведението и позициите на правителството по ключови теми

Обиколката на Цветан Цветанов и Павел Вълнев мина и през Добричка, Шуменска и Варненска област. В претъпкана зала в хотел Rosslyn Hotel Dimyat във Варна ръководителят и зам.-председателят на Републиканци за България се срещнаха със симпатизанти от региона.
Зам.-председателят Павел Вълнев посочи претекстовете си да се включи в политическия план. Основното за него е, макар че 20 години живее и работи в Америка, желанието му е повече българи зад граница да се върнат в България, а в случай че не, то най-малко да влагат в Родината си.

„ Аз влизам в политиката, не да желая и да взема нещо, а да оказа помощ с каквото мога. Искам да има повече условия за развиване на българите “, съобщи зам.-председателят на партията. Той посочи, че не желае да стане народен представител и посочи, че е с двойно поданство, само че това не значи, че ще остане въздържан и няма да е съпричастен с проблемите в страната, по тази причина влиза в политиката.

Председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов благодари на всички учредители на партията от Варна, както и на участващите интензивно в структурирането ѝ в региона.

Панайот Кискинов ще дава отговор за Републиканци за България за област Варна, Младен Македонски за община Варна, а Веселин Василев от Изпълнителния съвет на партията ще поеме фунците за координацията сред областите Русе, Търговище, Силистра, Разград, Добрич и Варна.

До дни ще проработи централният офис във Варна, а по-късно и тези по кварталите на града. Според Цветанов най-важно е разширението на структурите на Политическа партия „ Републиканци за България “ и да се обърне внимание към негласуващите жители, изповядващи хрумвания център-дясно.

„ Републиканци за България “ ще е поръчител за евроатланстическия път на страната и доказателството за това е, че позицията за прокарването на съветските планове от страна на държавното управление, както и рискът, който пое страната ни със заема от 3 милиарда лева за построяването на „ Турски поток “ и извеждането като приоритет на АЕЦ „ Белене “, в третия управнически мандат на ГЕРБ, няма да се повторят.

Цветанов попита по кое време държавното управление е искрено към гласоподавателите си и даде за образец, че през първия управнически мандат Политическа партия ГЕРБ е била за преустановяване на построяването на АЕЦ „ Белене “, а в този момент е трансформирала внезапно позицията си.

Необходимо е да се обърне внимание на енергийните планове и да има действителната диверсификация.

„ Основен приоритет за Републиканци за България ще е да бъдем част от мощна и обединена Европа и да поддържаме мощното трансатлантическо партньорство със Съединени американски щати, което ще е гаранция за сигурност и развиването на страната ни “, акцентира ръководителят на партията.

Цветан Цветанов посочи и други тематики, по които следим смяна в държанието и позициите на държавното управление и това са Триморието и построяването на 5G мрежите, които внезапно се трансфораха в цели. Това е вярно, само че закъсняло решение.

Обиколката на Цветанов и Вълнев продължава в Бургаска област.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР